lørdag 31. mai 2008

Norges første løveunger

Åh, de aller første løveungene Somer født i Norge ble født i dag! Så stas! Gud, så skjønne de er.

Foto: Kristiansand Dyrepark

Ny bikini

Nå har jeg gått til innkjøp av årets bikini og jeg er superfornøyd! Wihi. Har bare planer om å kjøpe en i år, siden jeg kjøpte en sent på salg i høst. Den jeg kjøpte i høst hadde jege egentlig sett på på våren når jeg og Karina var en tur i Gøteborg, men så var jeg litt usikker, så jg kjøpte den derfor ikke. Og hele sommeren angret jeg så sinnsykt, men når jeg tilfeldigvis skulle en tur til Stockholm fant jeg den på salg. For et kupp!

Anyways, her er hvertfall min nye!

Bytur

Tok faktisk sykkelen til byen i dag til en forandring. Tror det er første gang jeg bruker sykkelen min i år, for bruker jo kun som regel bilen eller scooteren. Kjøpte den nye CDen til Duffy, Rockferry heter den, såa skal høre litt på den nå. Kjøpte også den nye utgaven av Costume også. Å høre på musikk, lese blad og ligge i sol er bare så deilig! Ble også en rask tur innom McDonalds i stad også, selvom jeg egentlig ikke er så glad i å spise der. Man blir så fort sulten igjen, og det liker jeg ikke.
Men nå venter solen på meg. Adios!

Dagens Outfit

Singlet: Peak
Shorts: C-Girl
Belte: H&M

God morgen

Nå har jeg våknet og er litt sliten etter kvelden i går. Var på et veldig hyggelig vors hos Adriane frem til rundt halv tolv og tok deretter en taxi ned til byen. Jeg dro hjem igjen allerede klokken halv ett, siden jeg kjedet meg litt. Kanskje en liten festbrems der, ja, men liker egentlig best å feste på lørdager, for da får man ladet opp på fredag. Men men, alt i alt en hyggelig kveld.
Rakk ikke skrive noen innlegg i går, for hele ettermiddagen ble bare stress og mas.
Nå skal jeg straks spise litt frokost og så rydde litt og etter det, komme meg en tur på spenst. Har ikke trent noe særlig denne uka, så kan jo benytte anledningen i dag til å komme seg i form til bikinisesongen. Uff, den er så skremmende nær, og det liker jeg ikke. Tok faktisk bikinien på for første gang i går, men kan ikke si at jeg likte det så godt. Foretrekker helle å beholde klærne på, men da blir man ikke bruk da.
Have a nice day!

Meg og Jonas like før vi skulle dra

Jeg tok ansvaret for grillingen, haha!

Jeg og Karina lånte sokker av Adriane, siden jeg ikke fikk gå med mine høye hæler inne. Lekkert!

Eugen

En feststemt Ena

fredag 30. mai 2008

Nytt domene

Woho. Endelig byttet domene på bloggen. Trenger ike lenger å bruke sandratn.blogspot.com, for nå er det sandra.no som gjelder. Har hatt dette domenet i mange år, og blant annet Sandra Lyng Haugen har vært interessert i å kjøpe det, men jeg beholdt det. Og nå er det endelig i bruk.
Nå er jeg hjemme igjen fra skolen og har endelig tatt helg. Sitter ute på verandaen nå og slapper av i det fine sommerværet. Deilig! Senere i kveld skal jeg på vors hos Adriane og deretter på fest på Tiger Tiger, noe jeg gleder meg til. Skal ha på meg en hvit kjole fra Gina Tricot og et par svarte pumps, så satser på at det blir bra. Bilde kommer senere.
Må konsentrere meg om å få litt farge på kroppen.
Hej så lenge!

torsdag 29. mai 2008

Kveld igjen

Nå skal jeg til å legge meg igjen. Føler egentlig ak jeg ikke gjør noe annet for tiden. Kjøpte disse to toppene og smykket i stad også:)

God natt!


Søknad innvilget

Woho! Søknaden min til AdSense er nå godkjent, og jeg er superglad!
Hadde egentlig planer om å trene litt i dag, men lurer på om jeg kanskje skal stå over, for jeg har så sinnsykt vondt i nakken. Skjønner ikke hvordan dette har skjedd, for våknet bare opp i morges og kjente at jeg hadde vondt. Ah, plagsomt. Har allerede ligget i en nesten en time og sovet på sofaen, men er allikevel like slapp. Kan bare ikke bli syk nå, for jeg har eksamen på mandag, og den er super duper viktig!
Må en liten tur til byen for å kjøpe litt sokker også, for nå orker jeg ikke svarte, høye sokker mer. Små hvite hører sommeren til, synes jeg. Kanskje jeg skal gå ut litt i det pene været også, for jeg trenger å få litt farge på kroppen, siden jeg skal ha på meg en hvit kjole i morgen. Skal på fest på Tiger Tiger i morgen, noe jeg tror blir veldig bra, men da må beina mine bli litt brunere først. Ingen ting som passer dårligere enn en blek hud og lys kjole, men prøver litt med mine selvbruningsservietter, så skal det nok hjelpe litt i hvertfall.
Venter på at mammaen min skal komme hjem fra jobb nå, for er litt lei av å være helt alene i huset. Trenger en som maser litt rundt i huset og ber meg om å rydde opp alt rotet mitt. hehe. Selvom jeg alltid blir irritert, så må jeg så at jeg av en eller annen grunn liker det litt allikevel. Rart!
Men men, får vel rydde litt da, Hejdå!

Dagens Outfit

Genser: Fred Perry
Bukse: Bik Bok

Jeg vil ha en liten hund

Åh, som jeg har lyst på en liten mops. Er de ikke nydelig? Vet ikke om noen skjønnere hund. Men siden hverken mamma eller pappa orker eller vil ha en hund, så må jeg nok vente til jeg flytter for meg selv. Selvom jeg regner med å flytte om et års tid, vil jeg ha en akkurat nå. Er jo bare så nydelige når de går rundt og grynter!

Bildet er hentet her.

Back to School

Er tilbake igjen på skolen nå, og merker at nå er det virkelig et ork. Med tanke på at jeg allerede har kommer opp i skriftlig eksamen, er jeg sikret å ikke komme opp i muntlig, så er i grunn lite å gjøre på skolen nå. Og siden vi er ferdig med omtrent alle kapitler i alle fag, går man ikke gjennom noe nytt og derfor er det kun repetisjon. Og når jeg ikke skal ha mange av fagene til neste år, synes jeg heller ikke at jeg trenger å repetere noe. Uff, stress! Jaja, that's life. Har informasjonsteknologi nå og mens mange øver, sitter jeg og hører på Leona Lewis og blogger litt. Har blitt så hektet på den CDen nå. Virkelig god kvalitetsmusikk, hvertfall for mine ører. Faktisk en av de bedrene platene jeg har kjøpt i år. Lurer også på om jeg skal kjøpe meg den nye CDen til Duffy også, men er litt usikker på sjangeren, men det er jo ikke verre enn å bare prøve. Hiten Mercy er hvertfall veldig fengende!
Har kun to mattetimer etter det her, så bærer det rett hjem. Føler jeg må ta en liten lur når jeg kommer hjem, for jeg er trøtt som en dupp. Har også litt styrketreningen jeg skal få unnagjort også, men det tar jeg litt senere i kveld.
Dagens outfit kommer litt senere i dag, fordi det ikke funker å sette inn minnkortet til kameraet mitt å skolens datamaskiner.

Får vel prøve å gjøre noe fornuftig. Kleeeeem:) Fant disse vanvittig nydelige muffinsene på siden www.flickr.com , kjempemange fine bilder der. En side verdt å besøke:)



onsdag 28. mai 2008

Grilling

Atter en dag over, og det føles som om dagene bare flyr av gårde. Nå er jeg hjemme igjen etter en liten grilltur. Uff, jeg har spist så altfor mye kjeks, så jeg er bare helt stappmett. Bare hater den følelsen, men det får være det samme. Nå skal jeg straks hoppe til køys, for så å stå opp igjen klokken halv 7. Gruer meg allerede, for de siste dagene har jeg snudd hele døgnet, så har blitt vandt til å legge meg rundt tolv og stå opp rundt elleve. Men men, hva må man vel ikke for skolen. Huff! her er også noen bilder fra grillingen i stad, enjoy!

Skal avslutte dagen nå. God natt!

Karina

Jonas med sin villmann kotelett

Syndebukken - gjendekjeks

Sunny day

Atter en dag med mye sol og varme. Bare elsker den tiden her på året, ikke for varmt og ikke for kaldt. Foreløpig har dette vært en av flere slække dager denne perioden. Har sovet hos Ole i natt og bare surret rundt helt frem til nå. Frem til klokken seks skal jeg dusje og ordne meg, for så å dra ut til Isegran for å grille med noen venner. Kos! Bilder kommer senere i kveld.
Har akkurat sendt inn en søknad til AdSense også, om å ha reklame på bloggen min, så håper dette går i boks!Ha en fin ettermidag:)
Puss!

tirsdag 27. mai 2008

Blendende hvite tenner

Begynte plutselig å blåse litt ute, så satte meg ned med datamaskinen igjen og kom over en litt nyttig artikkel. Har lenge egentlig hatt litt lyst til å bleke tennene, men de fleste tannleger anbefaler ikke dette, fordi det svekker tennene. Så har derfor stått over dette, for å svekke tennene i en alder av 18 år er ikke noe som frister. derfor fant jeg denne listen med litt tips og triks om hvordan man kan få hvitere tenner eller beholde dem slik de er:)

Objektsamling

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter en svært kort, men fin skoledag. Har bare litt rydding å gjøre, så skal jeg sette meg ut på hverandaen med en bok.
I går fikk jeg med meg Christian Fredrik ut på en liten tur i skogen, slik at jeg kunne finne flere planter til objektsamlingen min. I grunn en koselig tur, med en liten forandring fra hva vi pleier å gjøre. Vanligvis går vi turer sammen, siden vi ser hverandre så sjelden, men da altså ikke i skogen. Fikk også prøvd ut mine nye gummistøvler som jeg kjøpte meg i går. De er fra Viking og kostet 599. Jeg hadde egentlig planer om å kjøpe de fra Hunter, men jeg syntes det ble litt vel mye å gi 1500 kr for et par gummistøvler som jeg egentlig ikke bruker så altfor mye. Fant ut at dette var en ganske god investering med tanke på at jeg er vanvittig redd for ormer og slanger, så går derfor aldri ut i skogen uten et par gummistøvler på!
Har egentlig planer om å få gjort noe med denne skrekken, for det er sinnsykt plagsomt. Bare jeg ser en liten orm på tv eller en mark på veien, blir jeg kvalm og uvel. Jaja, det skal ikke være lett!
Uansett var det en veldig koselig tur, og det var en sliten Sandra som kom hjem og slang seg på sofaen!
Usj, fant også nettopp ut av mitt kamera holder på å falle fra hverandre. Det har av en eller annen grunn delt seg på siden og når jeg skrur det på, lager det en knirkelyd når linsen går ut. Men er vel kanskje på tide med et nytt et snart, for jeg har jo faktisk hatt det i over fire år nå!
Senere i kveld skal jeg dra til Ole, hvor jeg skal sove over i natt. Men got to go! Hejdå.


Tirsdag

Nå er jeg hjemme igjen en liten tur. Fikk fri allerede kl halv 9, så jeg dro rett til Spenst og kom hjem igjen for ca en halvtime siden. Ser faktisk på en episode av Grey's Anatomy nå. Når man først har begynt å se, blir man bare helt hekta! Skal til å løpe i dusjen nå, for så å dra tilbake til skolen for å ha tre timer til.

Vi hørs!

Morning!

Tidlig våken i dag. Om få strakser skal jeg sette meg på scooteren for å komme meg til skolen. Der skal jeg kun ha to timer, før jeg har hele TRE fritimer, så i de timene skal jeg dra på Spenst. Egentlig veldig greit, for da kan jeg dra rett hjem og slappe av etter skolen, ettersom jeg slutter halv fire i dag.
Men må ordne meg nå!
Ha en super duper dag!

mandag 26. mai 2008

Dagens outfit

Genser: only

Shorts: Diesel

Sko: Diesel

Sommer og sol

Endelig en dag med mye varme for en gangs skyld. I dag har jeg brukt dagen til å sove lenge og deretter dra en tur til byen. Fikk kjøpt noen kjempefine gummistøvler som jeg hadde lyst på. Etter det møtte jeg Adriane også dro vi hjem til henne og etter det gikk vi en tur. Egentlig en dag med relativt lite innhold, men det skader ikke å stresse ned litt!
Tenker å ta en liten lur nå.

søndag 25. mai 2008

Hunter

Fikk så innmari lyst på et par nye gummistøvler i dag, etter at jeg fant ut at mine ikke passer i det hele tatt. Så ble brått veldig fristende med et par Hunterstøvler. Selvom de er ganskedyre, vil jeg se på det som en god investering! Med tanke på at jeg skal på en tredagers eksusjon med biologien når skolen begynner etter ferien og siden jeg ikke beveger meg ut i skogen med et par støvler, synes jeg det vil være et relativt godt kjøp. Støvlene kan du finne her.

Ut i skog og mark

Min skogsoutfit:
T-skjorte: Peak
Bukse: Bik Bok
Belte: sekond hand

Ut på tur aldri sur!

Hjemme igjen nå etter å ha sovet hos Ole og vært ute på tur. I går tok jeg og Ole turen til en liten fest, hvor vi igjen dro tidlig hjem for å se filmen "Naboer". Den filmen er bare så sinnsykt ekkel, så var like greit at jeg sovnet midt i. Våknet halv elleve i dag og ble hentet av Karina kl halv tre også bar turen videre til Viker på Hvaler, hvor hun og Peter skulle fotografere mens jeg skulle plukke planter til objektsamlingen min. Overraskende nok var det ganske gøy, selvom det er ganske mye jobb å finne ut hva de ulike artene heter. Heldigvis får jeg god bruk for min nye flora! Jeg var også tvunget til å ta på gummistøvlene mine, sidne jeg er så redd for ormer. Kan virkelig ikke forstå meg på disse krypene! Uannsett så fant jeg ut av støvlene mine er altfor store og litt utgått på dato, så vurderer å gå til innkjøp av et nytt par.
Resten av kvelden skal jeg bruke til å klassifisere de resterende artene og lese litt i boken "Menn som hater kvinner" av Stieg Larsson.
Ha en fortsatt fin søndag! Blomstene mine og de stygge støvlene
Karina og Peter
Klassifiseringen jeg bedriver








lørdag 24. mai 2008

Regn

Uff, regn i dag, og jeg som hadde planer om å starte å samle inn til objektsamlingen min, men dette må vente. Tenker jeg kanskje skal trene litt på Spenst og bare slappe av hele dagen. Deilig! Er så deilig å ha en dag i uken man bare slapper helt av og gjør akkurat det man vil og når man vil.
Det er på slike dager som i dag at jeg får lyst til å reise bort, men nå er det heldigvis ikke lenge igjen til jeg skal reise. I januar bestilte Charlotte, Karina og jeg en tur til Kreta, og nå er det hele betalt og klart. Vi reiser 26. juni, kun få dager etter skolelutt og det blir digg. Føler at det blir en velfortjent ferie etter et hardt og slitsomt skoleår med altfor mye lekser og prøver. Etter dette skal jeg en tur til Marbella. Resten av sommerferien skal jeg for det meste jobbe, så derfor har jeg satt av to uker hvor jeg skal reise bort litt.

Men nå er jeg litt trøtt, så skal slappe av litt på sofaen med en film.
Hejdå!

fredag 23. mai 2008

Dagens gode gjerning

Nå har jeg vikelig gått til anskaffelse av det mye omtalte donorkortet, så slik ser det ut. Føler meg egentlig veldig glad, for det er er en veldig god gjerning:D

Finally friday


Endelig hjemme etter atter en dag på skolen. Først var jeg kl 8 på Spenst hvor jeg møtte Charlotte også trente vi en times tid, og etter det var jeg noen timer på skolen. Har også gått til innkjøp av en bok som heter "Blomster i Norge" som jeg skal bruke til objektsamlingen min som skal leveres like etter sommeren, så jeg må komme i gang tidlig. Kanskje ikke veldig morsomt å plukke blomster på fritiden, men må man så må man.

Nå om en liten stund skal jeg være med mamma ut og handle litt også skal jeg prøve å få tak i et donorkort. Fant ut i biologien her om dagen at man enkelt kan få et donorkort på apoteket, noe jeg synes er ganske kjekt. Hvorfor ikke donere bort organene sine dersom man dør? Kroppen vil jo rotne bort allikevel, så man vil ikke føle noe som helst, og i tillegg vil man kunne redde flere liv. i 2007 var det kun 73 donasjoner i Norge, noe jeg synes man bør gjøre noe med. Tenk på de menneskene som lever et liv der de lider fordi de trenger en transplantasjon. Selvom det ikke finnes noe register i Norge på om man vil donere organene sine eller ikke, vet uansett familien eller dine nærmeste hva man vil dersom man bærer et donasjonskort, noe jeg synes er kjekt. Tenk å komme i en situasjon hvor en av dine nærmeste omkommer og du får spørsmålet om du vil gi bort organene til den avdøde. Mange vil kanskej bli skremt av dette, fordi de ikke vet hva personen hadde villet og i tillegg er det en ganske følsom periode. Så derfor om du vil donere - fyll ut et kort og legg det i lommeboken din. Tenk hvor mange du vil hjelpe:)

Senere skal jeg også en tur innom besteforeldrene mine, fordi min bestefar fyller 83år. Og deretter skal Karina, Silje og jeg ha en liten singstarkveld:)

Men må gå. Ha en fortsatt fin dag!

Det søte godteriet jeg hadde kjøpt til Karina


Meg med Peters überkule briller


Min nye nerdebok;P

torsdag 22. mai 2008

Indiana Jones

Nå er jeg hjemme igjen etter en natt hos Charlotte og en tur til Sverige. Hos Charlotte spiste vi på Taco og så litt på TV, før vi la oss tidlig. Vi var ganske slitne etter en dag på skolen og litt trening, så det var deilig med en slapp kveld.
I dag tidlig stod vi opp ganske tidlig og tok bilen til Sverige. Vi kjøpte ikke noe særlig, men allikevel veldig koselig for turens skyld. Deretter hentet vi Karina i Fredrikstad som fikk lappen i dag. Grattis! Etter det dro vi på skolen og sjekket eksamenslistene, og med min flaks kom jeg da opp i tysk skriftlig. Men det er i grunn greit, slipper å øve så altfor mye. Siden jeg ikke skal opp før 2. juni har jeg hvertfall en hel slækk uke i vente.
Nå har jeg planer om å rydde litt før jeg skal være sammen med Ole og etter det skal vi på kino med Adriane og Jonas.
Puss!

Charlotte og meg
Adriane
Charlotte

Æsj, masse ekkelt godteri. skjønner ikke hvordan mennesker får lyst til å handle i en butikk fullstappet av sukker!;P

onsdag 21. mai 2008

Onsdagskos

Nå har jeg akkurat tatt en lur etter en slitsom dag på skolen. I kveld skal jeg sove hos Charlotte sammen med Adriane hvor vi skal ha en skikkelig jentekveld. Kos! Men nå skal jeg pakke treningsbagen min og dra en tur på Spenst hvor jeg skal trene en times tid med Charlotte. Kommer til å ta litt bilder i kveld som jeg legger ut i morgen.
Ha en fortsatt fin dag<3
Ha det bra!

tirsdag 20. mai 2008

Dagens outfit

Genser: Gina Tricot
Bukse: Tiger
Jakke: Fred Perry

Kjede seg

Akkurat nå sitter jeg på skolen og har egentlig vanvittig lite å gjøre, så det endte med litt loking på Photoshop. Gøy! I dag skal jeg tilbringe hele 8 timer på skolen og deretter ut på båttur med Ole, noe jeg gleder meg til. Har også en del lekser jeg må gjøre i dag, huff. Kan ikke tenke meg noe som er så lite fristende som å gjøre lekser når skoleåret snart er over. Men siden eksamen er rett rundt hjørnet har jeg vel ikke så mye valg. På torsdag får jeg vite om jeg kommer opp i skriftlig eksamen, og dt kan enten bli tysk eller matte. Får virkelig håpe at jeg heller kommer opp i muntlig, for ellers har jeg en stor jobb foran meg med mye pugging.

Jaja, på tiden å gå til biologien.


Adios Amigo!






mandag 19. mai 2008

Mandag!

Æsj, som jeg hater mandager. Når man har sovet lenge hele helgen og nesten klarer å snu døgnrytmen, må man opp tidlig igjen mandag morgen. uff! Men nå er jeg endelig ferdig på skolen for dagen og kl 15:00 skal jeg en tur til frisøren for å klippe meg litt, noe som trengs veldig. Nå tenker jeg å ta en liten lur, før jeg setter meg på scooteren inn til byen. Senere regner jeg med å ta en tur og trene litt på Spenst og så gjøre litt lekser med Karina.

Hejdå!

søndag 18. mai 2008

Dagens outfit

Bukse: Rock & Republick
Genser: Fred Perry

Kos med venner

I går hadde jeg en hyggelig kveld med venner og bekjente. Først skulle vi egentlig på Dus og Sus, men reservasjonen vår var ikke registert allikevel, noe som gjorde meg skikkelig irritert, så vi endte opp med å finne et annet sted å spise i stedet. Etter det dro vi til Adriane hvor vi lagde et fruktfat og spise gele som vi hadde laget tidligere. Kjempegodt! Men utover kvelden begynte jeg å føle meg dårlig, så jeg dro hjem allerede halv 12. Etter en natt med mye surr og feber, føler jeg meg heldigvis bedre!

Puss!

Eugen og Adriane

Fruktfat

Gele

Jonas, Ena, Jonas og Eugen

lørdag 17. mai 2008

Snø, regn og nasjonaldag

17. mai, norges nasjonaldag. Dagen alle gleder seg til is og pølser, men i dag våknet jeg til sludd. Og jeg som hadde gledet meg sånn til å pynte meg med budnad og alt som hører med, men neida, i dag skal jeg holde meg inne helt til jeg skal ut og spise med noen venner på Dus og Sus, og senere skal vi ta turen til Adriane, hvor vi har gjort klar gele i coctailglass som vi skal kose oss med i kveld. Det blir bra! Satser på å ta en del bilder som jeg legger ut så fort som mulig.
Gårsdagen brukte jeg til å være noen timer sammen med Ole og deretter ta turen sammen med Karina til Adriane. Der ble det mye jenteprat og pizza spising, og deretter en tur på kiwi for å kjøpe inn litt snacks til nasjonaldagen.
Jaja, får håpe du får en bra dag til tross for dårlig vær, for jeg ikke tenkt til å la meg deppe av den grunn!
Vi hørs!

mandag 12. mai 2008

Bilder fra 12.05

Litt bilder fra grillvorset hos Adriane.

Charlotte og Ole
Adriane
Eugén

2. Pinsedag

Nå har jeg endelig kommet meg opp etter en sen kveld i går. Vi var først på et grillvors hos min venninne Adriane og tok deretter turen videre til TigerTigers vårfest. En absolutt koselig kveld med med venner og bekjente! Senere i dag har jeg tenkt til å øve til historieprøven jeg har i morgen og muligens ta meg en tur ut. Jeg kommer også til å legge ut noen bilder fra gårsdagen, men nå må jeg hoppe i dusjen! Adios;D

lørdag 10. mai 2008