torsdag 31. juli 2008

Veien til freshe negler

Klipp neglene litt korte. Det er lettere å holde korte negler pene enn det er med lange. Fil gjerne litt på tuppen slik at de får en rund form. Lange negler er litt ut i år, noe jeg personlig er litt glad for, siden jeg ikke kler det så godt. Generelt sett synes jeg det er penere med korte velstelte negler enn lange og slitte.
Dette er de neglakkene jeg bruker. Loreal Manicure White bruker jeg først for at neglene ikke skal ta til seg fargen til den fargede negllakken.
Ta først på den blanke. Negllakken holder som regel litt ekstra lenger også når man bruker underlakk.
Ta deretter to strøk av den fargede negllakken, men la det tørke godt mellom lagene. Lagene skal heller ikke være for tykke, for da vil den lett flasse av igjen. Til slutt tar jeg et strøk Top Coat fra Dior, som gir en blank finish og dete hele tørker mye raskere enn om man ikke tok den på.

Koma?!

Nå tror jeg faktisk jeg har vært i koma også. Når jeg kom hjem fra jobb var jeg sykt sulten og ganske sliten, så jeg kastet meg over en grandis og hoppet rett i joggedressen, og deretter rett opp på sofaen. Dette skjedde da altså klokken ni. Klokken halv ti ringe Karina meg, og jeg husker så mye som at jeg svarte kun ja, nei og vet ikke. Etter dette følte jeg at jeg ikke kunne sove igjen, men samtidig ikke kunne reise meg opp. Ekkelt. Men brått våknet jeg halv elleve av at Karina ringte meg igjen, men da var jeg brått normal igjen. Weird! Så jeg har rett og slett hatt en ganske ekkel følelse i dag, og derfor har det ikke kommet noen innlegg før nå heller.

I'm late


Jeg er som vanlig sent ute til jobb, og i dag våknet jeg rett og slett tre kvarter etter jeg egentlig skulle stå opp(!) ikke at det var noen stor katastrofe, siden jeg allikevel hadde en time å ordne meg på, men allikevel. Av en eller annen grunn la jeg meg til å sove etter at vekkeklokken ringte klokken ti, mulig det var fordi jeg drømte helt sykt i natt! Masse innbrudstyve osv, og da får jeg litt angst. hehe. Nå skal jeg på jobb, og senere i kveld kommer det et innlegg om hvordan få sommerens fineste negler! Så hold deg oppdatert. Nå må jeg løpe, for b-young venter på meg. Adios amigo!
Dette er hva jeg har på meg i dag:
Body: Gina Tricot
Skjørt: H&M
En usminket Sandra med vått hår.

onsdag 30. juli 2008

Uff da!

Se på det bildet a! Herregud, som vi så ut. Fant masse bilder i går fra når jeg, Linn og Maria en eller annen gang for altfor lenge siden, fant ut at vi skulle sminke oss og ta masse bilder. Kan nesten se ut som om vi har fått sminketipsene fra Amy Winehouse! Uff, helt grusomme, men utrolig koselig å se da.
Siden jeg ikke har vasket bil før, nøyet jeg meg bare med å spyle litt på den, og satset på at det ble bra. Hehe. Når ksla jeg straks til byen for å møte Charlotte og shoppe litt småtteri!

Mye å gjøre

Ah, i dag er det mye jeg skal gjøre som ikke er så innmari morsomt. Men det funker vel, ettersom at været ikke er så bra som jeg trodde det skulle bli, og derfor blir det ikke noe stranda på meg i dag. Så jeg får satse på at jeg får unnagjort alt dette i dag, siden i morgen skal jeg jobbe igjen, så det blir lite tid til noe annet før det.
Føler at jeg er i et litt slækt humør i dag. Bare rolig musikk som funker, ikke noe mas. Da klikker det, hehe. Men jeg får vel fortsette der jeg stopper i mitt slow-motion humør og gjøre unna det jeg har planlagt.

Stakkars vovve

I Kristiansand dyrepark blir hundene låst inne i bur mens eierne er inne og morer seg. Jeg blir så sint på sånnt, for tenk på de stakkars hundene som sitter der i sitt eget tiss hele dagen og mye varme. Dyreplageri synes nå jeg! Jeg skjønner virkelig ikke hvordan 1. Dyreparken kan ha et slikt opplegg når de selv driver med dyr og 2. hvordan eierne bil gjøre dette mot sine egne dyr!

tirsdag 29. juli 2008

Hyttetur

Nå har jeg vørt på hytta til Adriane, og jeg overnattet ikke allikevel, ettersom vi begge fant ut atvi skulle trene tidlig på morgenen. Pluss at jeg har en del å ordne med litt rydding osv. Jeg skjønner ikke hvor alt dette rotet kommer fra, for det er i hvertfall ikke meg. Haha. Hvertfall med tanke på at jeg har huset for meg selv og aldri er hjemme selv. Weird. I går kjøpte jeg inn et nytt lager med plaster, som vanlig. Så nå er det Batman det går i. Skjønner ikke hva det er med meg og plaster, men av en eller annen grunn liker jeg det. Hehe.
Se på mine stygge på små tær! Ser nesten ut som krokodilleføtter der med all den møkka på! For å si det sånn, så det er ikke uten grunn at jeg ikke liker å gå barbeint, men må man, så må man. Jeg har operert tærne mine fire ganger, og får håpe det ikke blir fler, for det er et helvete, så det er sikkert derfor jeg ikke liker dem så godt!


Blommor

Jeg har vært og shoppet etter jobb i dag, så det ble en t-skjorte, et skjørt og en kjole, alt fra H&M. Og jeg som egentlig aldri finner noe der, så fant jeg faktisk noe i dag! Nå skal jeg være sammen med Adriane og sove over på hytta hennes, siden vi skal sammen ut og bade i morgen. Så dere hører nok ikke noe fra meg på en stund. Det har blitt litt dårlig med oppdateringer i det siste, men dette er mye på grunn av at jeg jobber en del pluss at det er såpass fint være ute at jeg ikke sitter så mye inne.
En sommerkjole jeg tenkte kunne være fin både på jobb og stranda!
Nå skal jeg dra avgårde igjen, vekk fra huset! Vi hørs!

mandag 28. juli 2008

Grebbestad

I dag når jeg var i Sponvika hos Charlotte fant vi ut at det var såpass varmt, at vi fant ut nat vi skulle ta bilen til Grebbestad til en forandring. Det er ca en times kjøring fra der hun bor, men vi var allikevel ikke lenger en time der(!) hehe. Senere på kvelden grillet vi sammen med Kristine, Oda og Ida, veldig koselig. Charlotte med den stygge katten hun passet for søskenbarnet sitt og som klorte opp armene mine. Katter er et av de dyrene jeg misliker mest her i verden, kan virkelig ikke fordra dem!
Æsj, Sverige kan ikke helt det der med pølser, men er man sulten så er man sulten. Her om dagen tenkte jeg på at jeg ikke hadde spist pølser siden helt i førsten av juni, og i dag når jeg først skulle spise det, så spiste jeg faktisk fire stk i løpet av dagen(!).. Så nå er jeg litt lei igjen. hehe.
Sponvika, der Charlotte har et hus. Utrolig koselig sted er det i hvertfall!

Burberry


Jeg har nå våknet og føler for første gang på veldig lenge at jeg har sovet skikkelig ut. Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, siden jeg skal ut og besøke Charlotte i dag.

Jeg kikket nettopp innom net-a-porter, og fant disse sinnsykt fine skoene fra Burberry. Fine eller hva? Jeg har blitt veldig gira på å finne noen litt røffe sandaler, ikke de vanlige pene man nesten bekymrer jeg for å bruke.

Sandra stuper som en ku

Båttur

I dag har vi vært hele dagen ute med båten til Jonas, Gjeldfri (haha). Vi tok en tur til der mamma og pappa var ute med båten sammen med foreldrene til Jonas. Kos! Her i vi ut i båten med mine blodharrye fake Ray Bans, men de er utrolig behagelige å ha på seg da. Utrolig nok. Faktisk bedre enn de ekte som jeg har, tricky!
Soling ble det også en del av, og for en gangs skyld badet jeg en del, noe jeg egentlig ikke er så glad i å gjøre i Norge. Jeg merker nå at jeg er dritt lei varme etter to uker i varme strøk + supervarmt her hjemme også. Bajs. Føler virkelig for litt væromslag nå, eller i hvertfall litt overskyet vær, for jeg orker ikke mere soling. Brunfarge har sluttet å bry meg også, så nå kan bare skyene komme. Nå skal jeg til å legge meg, for i morgen skal jeg ut til Charlotte i Sponvika som jeg nesten ikke har sett siden Kreta, så det blir kos. Natta!

søndag 27. juli 2008

Byen i går

I går hadde vi en super tur på byen. Så her er litt bilder av hva vi drev med, så kos deg!

Michael og meg

Jørgen og Maria

Adriane og meg Jonas
Fredrik

Båttur

jeg er nå på farten igjen etter en veldig kul kveld på byen i går. Jeg var ikke hjemme før halv seks på morgenen, så det ble relativt sent. Hehe. Vors hadde vi hos meg, så bilder kommer senere i kveld. Nå skal jeg løpe videre for å dra på båttur med Jonas, Maria og Karina. Blir deilig med litt båt så lenge det er så varmt som det er nå, for jeg koker nemmelig. Vi hørs i kveld!

fredag 25. juli 2008

Båttur


Nå har jeg og Adriane vært på en liten båttur, og jeg fikk faktisk en fisk. Utrolig nok! Siden jeg bare hadde slengt på meg kosedressen, fikk jeg låne en lekker grilldress som jeg dro på meg. Utrolig stilig var jeg da¨. Så nå sitter vi på verandaen og slapper av med en kopp te, før vi skal se filmen "A walk to remember". Utrolig fin og trist film synes nå jeg, selvom jeg egentlig har sluttet å se på triste filmer, siden jeg blir så deppa av det. hehe. Uannsett en film verdt å se etter min mening.

I morgen er det klart for jobb igjen på dagen, og på kvelden skal ut på byen og feste litt, så dette tror jeg kan bli en super dag.

Koseantrekket er på


Nå er kosedressen på og jeg skal nå dra til Adriane. Det ble en litt kort tur på stranda ettersom jeg fikk ganske så vondt i hodet. Typisk! Men sånn er det, så jeg har tatt fatt på kosedressen som jeg kjøpte meg i Marbella. Søt eller hva? I kveld blir det en skikkelig jentekveld med brownies og sutrefilm.

Strand og hårklipp


Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra frisøren og så skal jeg videre igjen til stranda sammen med Maria og Karina. Dette blir første dagen min på starnda i Norge i år, siden jeg rett og slett ikke har hatt fri når det har vært fint vær. Superdeilig er det i alle fall med 28 grader og sol. Digg! Men vi blogges senere i kveld. Hejhej!

torsdag 24. juli 2008

My Chemical Romance




Nå er jeg våken igjen og klar for en ny dag. Jeg har sovet skikkelig dårlig i natt, siden jeg har hatt voksesmerter i begge beina. Jeg trodde man var ferdig med sånnt i en alder av 18 år jeg..? Det er knallfint vær i dag også, mens jeg skal jobbe INNE i over syv timer i dag. Men jeg skal jo egentlig ikke klage, for jeg har hatt omtrent to uker med masse sol i utlandet.

Nå har Russland lagt frem lovforslag til å forby EMO-kulturen og da spesielt My Chamical Romance. Hva er dette for noe? Skandale synes nå i hvertfall jeg. Årsaken skal være at en jente som var besatt av bandet skal ha diskutert det "glamorøse" med henging på nettside og hang seg etter det. Myndighetene i landet påstår at dette er bandets skyld. Hvordan kan noen påstå dette? Det er nok heller jenta man skal ta en kikk på, for hvor mye kan et band påvirke en jente til å ta sitt eget liv. Dette blir bare altfor dumt.

onsdag 23. juli 2008

Sliten

Jeg er hjemme! .. og ganske sliten. hehe. Nå har jeg rett og slett kjørt 20 mil, så det merker jeg ganske bra. Noen ting fikk jeg også kjøpt; to puter, et sengeteppe og en magnettavle. Vi hadde en utrolig koselig tur. Veldig bra å se jentene igjen, for føler at jeg ikke har gjort det på 1000 år. I morgen er det tid for jobb igjen, så derfor er det leggetid for meg. God natt!


Meg med den fine lua og bamsen jeg hadde så lyst på!

IKEA!

Nå om få strakser skal jeg, Karina, Maria og Adriane en liten tur på Ikea. Et litt spesielt tidspunkt å dra på ettersom vi bruker ca en og en halv time for å komme frem, men det er jo veldig koselig å kjøre bil da. Hehe! Hvertfall med tanke på at det er jeg som skal kjøre og det er en bil med manuelt gir. Stakkars de andre!

Jeg tok også med meg en kjole og et belte fra jobb i dag, utrolig fint syntes nå jeg. Så nå må jeg ordne meg litt, for så å hente de andre. Dere hører fra meg i kveld/ natt!


Vanlig igjen

Nå er vesken pakket og klar og jeg skal på jobb igjen for første gang på en uke. Det er i grunn litt deilig at alt er tilbake til det normale igjen med jobb, trening og venner. Senere skal jeg være sammen med Adriane, så dere hører ikke fra meg før i kveld.
Hej så lenge!

tirsdag 22. juli 2008

Attraktivt by Amanda


Jeg sjekket nettopp ut Amanda Bergs blogg og fant ut at hun har en egen nettshop. Kult hva? Hun selger mye kule klær, og jeg fant dette kjempesøte skjørtet. Siden er i hvertfall verdt å sjekke ut.
Nå skal jeg bare ordne meg for så å legge meg. I morgen skal jeg hente en bil jeg skal kjøre for en liten stund og etter det skal jeg på jobb, så det er på tide å få seg litt søvn!
God natt så lenge!

Bilder fra uken som var

Her er noen bilder fra turen til Marbella. Jeg tok i grunn ikke så mange bilder denne gangen.

Bentley.. trenger jeg å si mer? haha

Charlotte og Victoria
Et sinnsykt kult bilde av Victoria med partybrillene på.
Bassenget ved leiligheten vår
Meg på stranda
Christoffer Robin
Søte bitte bitte små oreokjeks
Meg fornøyd etter dagens innkjøp

Jeg har kul i panna

Jeg er hjemme fra Marbella og har et stort stort stikk midt i panna. Sprekt eller hva? Når jeg våknet i morges kjente jeg bare en stor kul midt i panna, og skjønte fort at det var et stikk. Flaks i grunn. Så i dag har jeg brutk hele dagen til å reise og har sittet omtrent fire timer på fly med noen skikkelige drittunger bak meg. Personlig er jeg ikke så veldig glad i barn, men allikevel pleier det som regel å gå greit. Men i dag gikk det faktisk IKKE greit, jeg orker virkelig ikke barn som sitter og slenger bordet opp og ned flere timer i strekk mens de samtidig synger og spiller kort veldig høylytt. Heldigvis er jeg derfor hjemme i mitt rolige hjem uten masete barn. det har vært en utrolig koselig tur og et sted definitivt verdt å reise til.

Mye fint å kjøpe er det i hvertfall, selv kjøpte jeg meg et par Balenciaga sko og en Guess veske + Crocs ballerinasko (av alle ting, hehe) og et par røde ballerinasko.

Jeg har fått et kjemperart utslett i ansiktet også. Plagsomt. Hadde masse på kroppen, men det har gått bort. Jeg skjønner ikke hva det er, og det er skikkelig irriterende for huden min er helt rar!

Jeg kjøpte enda en av min favorittparfyme. Kan ikke få nok av den!

De røde skoene jeg fant på salg, et rent lite kupp!

Crocsene. Tenkte egentlig bare å ha dem for å bruke dem på jobb, men var jo i grunn ikke så verst. Gode å ha på seg var de også.

Fallt helt pladask for disse. Kanskje ikke de aller beste å ha på seg, men hva gjør vel det når de er fine? hehe