søndag 31. august 2008

Russemøte


Middagen er spist, bilen er støvsugd og fysikken er lest. Nå er det klart for et lite russemøte hos Charlotte. Egentlig har jeg bare lyst til å legge meg i senga og sove, men jeg tror vi bør få litt orden på ting!

Google


Haha, jeg googlet akkurat meg selv og kom brått over ting jeg hadde glemt og ting jeg ikke ante. Jeg fant en artikkel fra forrige høst hvor jeg og Karina ble intervjuet for U-zonen angående hvor mye penger vi brukte på julegaver og hva vi kjøpte. Du kan i alle fall lese artikkelen her.

I tillegg fant jeg resultater over en eller annen konkurranse jeg var med i den gangen jeg var gymnast. Resultatene var heller ikke så verst, i hvertfall ikke i forhold til hva jeg trodde. I ball endte jeg tydeligvis på en 7. plass med 5,55 poeng og i vimpel på 8. plass, også med 5,55 poeng. Kunne vel sikkert vært bedre, men jeg har aldri vært av de som har satset mest på idretten.

Lekser, rot og russetid

Ingen ting er som å sove lenge på søndagene. Slik som i dag sov jeg til 12:15, noe jeg ikke har gjort på kjempelenge. Nå venter jeg på at eggene mine skal bli kokt ferdig, slik at jeg får en skikkelig frokost også.
Senere skal jeg gjøre unna litt lekser jeg ikke fikk gjort når jeg var på ekskursjon + litt diverse rydding på rommet mitt. Jeg skjønner ikke hvorfor det blir så rotete her hele tiden jeg. Det er i grunn bare mitt rom som er rotete i hele huset også, så det er bare meg som gjør det. Hvorfor er familien min så ryddig?.. For det er ikke jeg. Eller jeg liker at det er rent og pent, men jeg klarer ikke å holde det i orden. Denne t-skjrota og cardiganen kjøpte jeg meg i Moss i går. Egentlig hadde jeg planer om en ullgenser, men jeg fant rett og slett ingen ting. På Gina var det bare kjoler som var fint, noe jeg ikke trenger, så det var litt nedtur. Charlotte kjøpte seg en helt sinnsykt fin skinnkjole!
Nå skal jeg i alle fall dusjes og bli ren, før jeg gjør lekser, for så å dra på et lite ruddemøte. Vi trenger å få litt orden på sakene merker jeg. Alt blir liksom litt kaos når fem jenter bare prater rundt til hverandre uten å bli enige om noe som helst. Det fpr meg egentlig til å tenke på at jeg skal kjøpe meg russeklær i dag, men jeg vet ikke helt hva jeg skal kjøpe ennå. Hm.

lørdag 30. august 2008

Dagens

T-Skjorte: Sisters Point, Bukse: Seven, Sko: Roots, Veske: Guess.

Lørdag


Litt klær som jeg skal gi bort til fattige barn et eller annet sted. Kanskje ikke så mye, men det ble i alle fall ryddig hos meg!

Endelig er det lørdag, og jeg skal ikke drikke en eneste dråpe alkohol denne helgen i det hele tatt, noe jeg i grunn synes er ganske så deilig. Jeg har festet hver eneste lørdag så lenge jeg kan huske, i alle fall hele sommeren, så nå bli det en liten pause. Jeg har allerede ryddet skapet og komoden min og funnet de klærne jeg ikke lenge passer eller vil ha. Nå er alt ryddig, så får vi se hvor lenge det varer.

Senere i dag skal jeg på trening og deretter en tur til Moss sammen med Charlotte. Jeg orker ikke å shoppe i Fredrikstad lenger, for det er jo aldri noe som helst fint å finne. Mens moss derimot har en mye bedre H&M pluss at de har Gina Tricot - en av mine favoritter.

Først og fremst nå skal jeg gjøre meg ferdig med ryddingen før jeg får på meg litt klær og kommer meg ut av huset.

Jeg kan virkelig ikke beskrive følelsen av å være hjemme og å være ren igjen. Jeg hater å ikke få dusjet hver dag, så i går skrubbet jeg hele kroppen min, for å ikke virke så ekkel. Men nå er jeg i alle fall ren igjen!

Bursdag

Nå har jeg vært i bursdag til Caroline, noe som var kjempekoselig. Jeg og Karina var egentlig påartypoopers hele kvelden, men jeg tror det kom seg litt etterhvert. Først spiste vi kjempegod mat som foreldrene hennes hadde laget og etter det, satt vi bare og pratet og slappet av resten av kvelden. Nå er jeg rett og slett skikkelig klar for en god natts søvn, for det virker det som jeg ikke har hatt på en stund, i hvertfall ikke i en god seng, slik som min. I morgen har jeg planer om å få gjort masse masse, noe jeg ikke er helt sikker på at jeg kommer til å få gjort. Typisk! Jeg skal i alle fall sove lenge og kjøre på en med en skikkelig hard treningsøkt, og etter det får vi se hva som skjer. God natt!

fredag 29. august 2008

Jeg er sliten, ekkel og møkkete

Jeg er endelig hjemme med kroppen full av myggstikk og er møkkete. Det har i og for seg vært en koselig tur med mange hyggelige mennesker, men jeg føler at jeg har fått en altfor stor dose med natur. I går gikk vi en tur på fire timer og et kvarter i urskog, altså uten noen form for sti, så det var relativt kjedelig. Ellers har vi benyttet tiden til å drive med en del feltarbeid, som det var ganske mye jobb med. Men nå er jeg i alle fall hjemme i senga mi og jeg vet nå at jeg hater utedo og at det ikke var dusj der.
I dag skal jeg bli så ren som jeg aldri har blitt før og etter det skal jeg ta litt sol, for brunfargen fra sommeren har begynt å gå bort. Det skal ikke mye til før man ser litt freshere ut, brunfarge hjelper i alle fall ganske bra. Senere skal jeg i bursdag til Caroline, men jeg skal kjøre i kveld, siden jeg ikke er i noe voldsomt partyhumør. Det merkes at jeg har sovet på et stabbur i to døgn og vandret rundt i skog og mark altfor lenge - så det blir en rolig kveld på meg.

tirsdag 26. august 2008

Pakke

Enda en dag er omme og jeg skal atter en gang gå og legge meg. Treningen i dag var skikkelig slitsom, så nå er jeg helt stiv i lårene og går rundt i huset som en gammel ku. I morgen begynner jeg ikke før klokken kvart på ti, så jeg kan sove lenge. Vi reiser videre til Bøenseter klokken tolv, så det blir dårlig med blogging frem til fredag. Det er ikke internett der og mulig det heller ikke er dekning på mobilen, så tror jeg kommer til å føle meg litt borte de neste dagene. Alt er litt kaos her nå, og jeg gruer meg faktisk allerede litt til å sove i sovepose i to netter. Bah. Men hva gjør man vel ikke for skolen.
Jeg regner med å ta en tur innom datamaskinen før skolen i morgen. God natt!

Nytt bånd

Det er så rart å tenke på, for nå er det virkelig ikke lenge igjen til vi er russ og jeg synes ikke det er lenge siden jeg gikk i førsteklasse. Hm. I dag var i alle fall russedress og russeservice på skolen slik at vi fikk prøvd litt ulike bukser og gensere, så det her tror jeg skal bli bra.

I dag har jeg som vanlig litt av hvert å gjøre siden vi skal på en tredagers ekskursjon i morgen, så jeg må pakke klær til alt mulig slags vær. Merker at jeg egentlig ikke har så lyst, for det er ikke dusj der, og det er noe jeg ikke klarer meg uten. Det er virkelig noe av det verste jeg vet å gå en hel dag uten å få dusjet.

Nå skal det ryddes og ordnes her før jeg setter i gang med det jeg skal, ikke det at jeg er helt sikker på hva det er, men det finner jeg ut. Hehe.

En ganske så opplagt Charlotte med nytt hårbånd fra russeservice.


hm.

mandag 25. august 2008

Russ.no


Ansiktet er rødsprengt og leggene verker, altså jeg har vært ute og løpt igjen. Nå gjør jeg alt jeg kan for å få gode resultater på 3000-meterstesten, så får vi bare se hva resultatet blir. Jeg har fått øånt meg en litt bedre bok om norges planter, slik at klassifiseringen av planter skal gå litt lettere.

Jeg kunne virkelig ønske at døgnet hadde flere timer, for i dag strekker de virkelig ikke til. Jeg føler at jeg har tusenvis av ting jeg skulle ha gjort, emn rekker det ikke. Jeg er som et barn som må ha typ åtte til ti timers søvn for å orke skolen og trening, så det å legge seg noe senere enn elleve, funker dårlig.

I morgen skal jeg på et foredrag om Holberg og opplegget rundt det, så det kan bli en litt greit avveksling til de vanlige skoletimene. I midttimen er det også klart for russemøte, så jeg får virkelig håpe at jeg rekker det, slik at også jeg får prøvd hvilken russebukse jeg skal ha. Ångående det så får jeg ikke til å bli medlem på russ.no. Er det bare jeg som har det problemet? For når jeg skal få en kode tilsendt til telefonen min, så kommer den aldri. Bah.

Nå skal jeg se ferdig Girlicious, for så å legge meg. Vi blogges i morgen!

A lot to do

Jeg er hjemme fra skolen og middagen er allerede spist. I dag er det enda en dag med lite tid og mye å gjøre. Det er merkbart at skolen er godt i gang, og jeg har relativt mye å gjøre både skolerelatert og annet. Til middag ble det kyllingfileter i pitabrød og mais, siden mais er så og si den eneste grønnsaken jeg får spise rå, siden jeg er allergisk mot det aller meste. Ikke det at det plager meg så voldsomt, siden jeg ikke er noen stor fan av frukt og grønt, men allikevel er det litt begrensende.
Om få strakser skal jeg ta bilen til byen for å låne meg en flora på biblioteket og kjøpe litt diverseskoleting.

Mandag


Klokken er nå ti på halv åtte og jeg har allerede vært våken en halv evighet. Jeg er nå nesten klar for å dra, men hallo, det er bare 11 grader ute og jeg skal sitte på scooteren min i nesten 15 minutter! Det kommer til å bli så sinnsyk kaldt, men det gjelder vel bare å bite tennene sammen. To timer gym er det første på timeplanen, og jeg har et inderlig håp at om det ikke er jogging, for det orker jeg virkelig ikke. Så hvis det er det jeg skal, så føl med meg når jeg har det vondt. Hehe!

søndag 24. august 2008

Nå skal jeg sove

Leksene er gjort og objektsamlingen er på god vei til snart å bli ferdig. Jeg har nå 29 av 60 arter + at jeg fortsatt har noen liggende jeg ikke har funnet ut hva er ennå. Så nå er jeg litt sliten, emn samvittigheten er god. Nå skal jeg sove og grue meg til i morgen, hvor jeg skal starte dagen med to timer gymnastikk. Bah, jeg hater å bli tvunget til å spille ulike ballspill og løpe til jeg føler at jeg må kaste opp. Men hva gjør man vel ikke for skolen. Hehe.
God natt, nå skal jeg sove og snorke helt frem til halv syv i morgen tidlig!

Teite lånekassen


I stad var jeg i gang og skulle skrive søknaden for utstyrsstipendet, og logget meg derfor inn på dinside.no, siden det stod i søknaden at jeg kunne søke der i stedet for å gjøre det på papiret. Og når jeg kommer inn og finner ut hvor jeg skal gå videre, så blir det slengt opp foran meg at det ikke går og at må levere papirer til skolen. Hvor vanskelig er det egentlig? Jeg merket i alle fall at jeg ble litt sur, siden det er så tungvindt å sitte og skrive for hånd. Men nå er det gjort i hvertfall og det hele er ute av verden, men jeg syntes det fortjente et eget innlegg, siden det er en såpass stor tabbe med tanke på hvor "stort" lånekassen er.

Men jeg er da allikevel glad for de 820kr jeg får uten å ha gjort en eneste ting for dem!

Dagens gjøremål

Ny tann

Herregud, jeg har fått en tann! Jeg er sjokkert! Jeg har alltid tenkt på meg selv som typen som ikke får visdomstenner, jeg aner ikke hvorfor, men allikevel. Jeg har nå da begynt å få det, og jeg er litt sjokkert. I morgen må jeg ringe til tannlegen med en gang, for tenk om de forsyver tennene mine slik at jeg må ha regulering en gang til? Når man har regulering ser man brått mye yngre ut, og det er ikke noe jeg trenger i hvertfall, med tanke på at jeg ikke er høyere enn 1.65m! Uansett, nå har jeg i alle fall en ekstra tann langt langt bak og jeg klarer ikke å ikke kjenne på den.

I går spiste vi en hyggelig middag hos Charlotte og ordnet oss etterpå. Av en eller annen grunn fikk jeg for meg å ta ut glassene på brillene mine, ikke spør meg hvorfor, og de gikk jeg da med hele kvelden. Hos Adriane var vi på vors til rundt tolv før vi tok turen videre inn til byen. Jeg fant ut at jeg ikke orket å være med å feste mer, for ejg føler at jeg rett og slett er litt lei av å gjøre det samme hver eneste lørdag. Så Karina tok meg med på en ekstra kjøretur etter å ha sluppet av de andre i byen. Det ble altså en ganske tidlig kveld på meg i går, men det var bare deilig å kunne legge seg tidlig å få litt ut av dagen.

Av en eller annen grunn står jeg og Charlotte på hendene.

Eugén og Karina

Jørgen og meg, brillefine begge to!

lørdag 23. august 2008

Blue nails


Nå virker endelig min stasjonære PC som den skal igjen. Jeg hater egentlig å sitte på bærbar, og det har jeg nå gjort i snart en uke. Men nå er alt på plass og PhotoShop er også installert, så dette blir knall! For øyeblikket lakkerer jeg neglene mine blå. Jeg bare elsker den negllakken, generelt også neglakkene fra Chanel. De sitter godt og har mange utrolig fine farger.

Om ikke lenge kommer Karina og henter meg og vi skal spise middag og ordne oss hos Charlotte. Senere skal vi på vors hos Adriane og så får vi se hva videre kvelden vil bringe. Jeg føler at jeg ikke er helt i partyhumør, men man skal jo aldri si aldri. Hva jeg skal ha på meg vet jeg heller ikke. Jeg føler at jeg har lyst til å ha på meg leopardstrømper, men lurer på om det blir litt vel horete. Hehe. Noe finner jeg vel frem i skapet, men men.

Sweet about me

Dette er i hvertfall min favorittsang for øyeblikket.

Queen i Kullåsparken


I går endte det med at Adriane dro meg med på Queen i Kullåsparken, noe som var et utrolig bra show. Jeg personlig har ikke noe forhold til Queen, men så mye bra musikk på et sted er det lenge siden jeg har hørt. Det var også da jeg merket hvor lyst jeg hadde til å dra på konsert med My Chemical Romance, men problemet er ar ingen vil dra sammen med meg, for jeg kjenner ingen som liker dem. Dumminger! Hehe. Det er egentlig musikk jeg kun hører på i perioder, lange perioder, og jeg merker at en slik en er på vei igjen. Jeg går egentlig rundt og håper på at en ny CD skal komme snart også, for jeg har hørt på The Black Parade i noe sånn som to år nå, så hadde vært greit med litt nytt, men for all del, virkelig en CD det tar lang tid å bli lei av.

Om ikke lenge skal jeg slenge på meg trenings-outfitten og komme meg på Spenst. Jeg var rett og slett helt død i går, så jeg får ta igjen litt i dag med litt intervalltrening.

fredag 22. august 2008

Personliga Almanacka

Hvor kult er vel ikke dette? Nå kan du lage din personlige almanakk, og jeg har så lyst på en selv, selvom jeg allerede har en fra Hello Kitty. Den koster 275 svenske kroner, men du får da velge hvordan hele skal se ut og velge når den i året skal starte.
Kanskje jeg skal slå til etter nyttår, selvom jeg også egentlig kunne tenke meg en i skinn. Føler at det kanskje ser litt mer profesjonelt ut, eller voksent er kanskje ordet.

Ny blogg?

Nå har jeg sovet midt på dagen igjen, noe jeg egentlig hadde bestemt meg for å slutte med. Hvorfor blir jeg trøtt hver gang jeg slenger meg ned på sofaen? Jeg får jo aldri sett ferdig et eneste program, fordi jeg bare blir borte. Kanskje jeg lider av en eventuell sovesyke? Snodig er det i hvertfall.
Har jeg faktisk begynt å "forme" en ny blogg med en litt mer fancy lay-out enn denne her. Denne her er også bare en ferdig mal, så blir bra å få en som ikke alle andre har. Noen forslag til hvordan den kan se ut? Jeg er litt usikker, men det er ikke verre enn å bare prøve seg frem litt.
I kveld har jeg planer om å bare slappe av, for i morgen har jeg en del jeg skal ordne med + party på kvelden. Hva skal du i dag?

Dagens


Slik så jeg ut i dag:

Bukse fra Miss Sixty, T-skjorte fra Gant, Cardigan fra JC, skinnjakke fra Carlings og høyhælte sko fra H&M

Helg

Endelig er det helg og jeg er av en eller annen grunn, faktisk litt sliten etter uken som har vært. Jeg har egentlig planer om en liten treningsøkt i dag, siden jeg av en eller annen grunn har fått for meg at vi skal ut på en skikkelig løpetur de to første timene på mandag. Bah. Løping er virkelig det verste jeg vet, men det er det eneste som fungerer for at jeg skal få bedre kondisjon. Jeg liker egentlig best å løfte vekter, men jeg føler virkelig ikke for å se ut som en boler, så derfor må jeg løpe litt i tillegg.
Men først og fremst skal jeg slenge meg ned på sofaen og slappe av litt og sjekke ut hvordan blogg.no fungerer. Jeg vurderer å bytte fra blogspot, fordi hele opplegget virker litt lettere enn det jeg driver med nå. Man kan også designe sine egne layouter mye enklere enn på blogspot, siden man er nødt til å bruke html-koder, noe jeg ikke har så mye peiling på. Men vi får se, det vil uannsett bli liggende på www.sandra.no, så det blir heldigvis ingen forandringer der.

torsdag 21. august 2008

I'm feeling great!

Jeg er nå dusjet og ren og klar til å legge meg. I dag har jeg trent en del styrke på spenst, så får vi se hvor sterk jeg kan bli. Lekser har jeg også gjort, så dette har vært en bra dag. Samvittigheten min er i alle fall bra! I morgen er det endelig fredag og helg. Jeg begynner ikke før klokken kvart på ti heller, så jeg har muligheten til å sove litt lenge.
Nå skal jeg legge meg, slik at jeg får en skikkelig god natts søvn. (Det høres kanskje kjent, og jeg har sagt det før, men nå mener jeg det. Hehe.) Good night!

Jeg er sulten

Det er dags for middag igjen, og jeg har det problemet at jeg må lage den selv. Jeg så en reklame fra Matprat i går som viste noe som het PitaPizza som så dødsdigg ut. Men problemet er om jeg skal gidde å dra til butikken for å kjøpe mozarellaost. Tror jeg begynner å bli litt lat. Hehe, jeg må i hvertfall ta meg et tak i nakken og jeg skal fortsette slik.

Her her i alle fall oppskriften hvis ikke DU vet hva du skal spise til middag i dag.
Ingredienser
50 g biffkjøtt i strimler
2 stk. pitabrød
¼ boks hakkede hermetiske tomater med oregano og basilikum
¼ stk. rødløk
0,13 pk. ruccula
25 g fersk mozzarella
Slik gjør du:
1. Bre en til to spiseskjeer hermetiske tomater ut over hvert pitabrød.
2. Legg på løkringer, ost og biffstrimler. Stek pizzaen på 225 °C i ca. 10 minutter. Legg salat på toppen av hver pitapizza rett før servering.

Særemne


Jeg er hjemme fra skolen og supertrøtt. Når jeg våknet i morges orker jeg nesten ikke å stå opp, men noen forsentkomminger skal det ikke bli noe av i år. Jeg fikk selvfølgelig ikke lagt meg tidlig i går som planlagt heller, så jeg får gjøre det i dag i stedet. (Hvis jeg klarer. Hehe.)

Nå har jeg tenkt til å slenge meg ned på sofaen og lese litt, slik at jeg blir ferdig med bøkene tiol særemne litt tidlig. Jeg har på følelsen at særemnet kommer til å bli vanskelig, men jeg har ikke noe annet valg. Vi hadde egentlig mulighet til å velge Holbergprisen som et særemne i stedet for det vanlige fordypningsemnet, men jeeg har funnet ut at det kommer til å bli me jobb og at jeg liker best å jobbe alene. Når man jobber med Holbergprisen må man jobbe i grupper, noe jeg ikke er så voldsomt glad i. Så jeg har valgt å lese tre bøker av Lars Saabye Christensen: Beatles, Halvbroren og Maskeblomstfamilien. De to siste har jeg leste en gang før, men jeg må lese dem igjen ettersom det er såpass lenge siden.

onsdag 20. august 2008

Lekser


Det skal ikke så mye til før man ser litt smartere ut. Briller pleier i hvert fall å fungere bra! (Det er kanskje en fordel å ha dårlig syn hvis man skal ha det da. Det er nok av dem som bare kjøper briller fordi det er in akkurat nå)

Nå har leksene startet for fullt, og jeg merker jeg blir lett irritabel. Bare i stad når jeg satt med noen fysikkoppgaver også fikk jeg ikke til. Det gikk to timer før jeg endel fikk det til, ikke at jeg satt og holdt på med dem så lenge, men jeg jeg hater å ikke få til. Hehe.

Nå må jeg notere litt i biologi, siden vi skal på 3-dagers ekskusjon fra onsdag til fredag neste uke, så det gjelder å kunne litt på forhånd. Eller det går vel mest på at jeg hater å stå der som et spørsmålstegn og ikke forstå hva de snakker om. Tror det kan bli litt gøy, ikke at jeg er skogens kvinnne, men på sin måte er det også litt interessant.

I dag skal jeg legge meg tidlig, siden jeg har lagt meg sent flere dager nå, så skl bli godt med en lang natts søvn.

Middag

Nå sitter jeg faktisk alene foran datamaskinen og spiser en middag betsående av et rundtstykke og to egg. Det er ikke slik en middag skal være! Men hva skal jeg gjøre når ingen andre er hjemme? Jeg orker jo ikke å lage masse mat når ingen andre skal ha. Da ender det bare med at jeg overspiser meg og får vondt i magen. Hvorfor er ikke familien min som omtrent alle andre familier, med "8-til4-jobber" og felles middag hver dag halv fem? Jeg følte meg brått så stusselig og alene når jeg fant ut at jeg spiste alene. Jeg har gjort det i mange mange år, men allikevel. Brødmat er egentlig noe jeg bare spiser når vi ikke har noe annet også. Altfor mange karbohydrater, så jeg prøver å veie det litt opp med proteiner fra eggene. Det holder mye mer på sultfølelsen.
Etter at jeg begynte å spise sunnere og trene mer, har jeg ikke like lyst på godteri som før. Selvom jeg elsker godteri, smaker det alltid bedre når det er lenge siden man har spist det, synes så i hvertfall jeg. Nå gjelder det bare å kutte ut all brusdrikkingen min. Huff, det er virkelig ikke bra for hverken kroppen eller tennene. Drikker man vanlig brus er det altfor mye sukker i det, drikker man lightbrus finnes det stoffer som visst skal være kreftfremkallende og tennene dine edses vekk. Det er skummelt å tenke på når jeg drikker flere glass daglig.

tirsdag 19. august 2008

Nu åker jag


Tidligere i dag spurte Charlotte meg om jeg ville være med henne til Sponkvika hvor hun har hus, men jeg trodde først at jeg hadde masse lekser å gjøre. Men siden det gikk så fort, så drar jeg nå. Jeg blir så fort lei av å være hjemme for tiden, så det blir deilig å komme seg ut litt. '

Vi blogges i morgen!

Vero Moda

Nå har jeg fått så altfor nok av Vero Moda. Jeg klarer virkelig ikke å holde meg mer og nå skal jeg boikotte klærne deres. For det første kjøpte jeg en genser der som jeg syntes var ganske søt, og etter kun en vask var en helt skeiv og rar, men jeg tenkte at jeg ikke gadd å bytte den ettersom den bare kostet 130 + at jeg hadde kjøpt den i Sverige.
For det andre kjøpte moren min en lilla tunika der for noen uker siden, men når hun hadde hatt den på seg var hun helt lilla over hele kroppen - den hadde altså farget av! Det hadde hun ikke stt med en gang, så det hvite sengetøyet var ikke lenger hvitt når hun våknet.
For det tredje så hadde moren min kjøpt enda en topp (jeg forstår ikke at hun gadd med tanke på hva som hadde skjedd med den forrige toppen, men ok). Den var helt skeiv i halsen, så hun bestemte seg for å bytte den. I butikken sa de at de så at den var skeiv, men ikke kunne gjøre noe med det, siden hun ikke hadde med seg kvitteringen. Men det er da vel ikke så uvanlig å kaste kvitteringen når man vet man skal ha varen? Mamma ble irritert, og bad jenta i kassa om å snakka med sjefen sin eller noe liknende, men da sa hun rett ut; at det gadd hun ikke. Hva slags service er dette da? Jeg merker i hvertfall at jeg blir irritert, så jeg har nå bestemt meg for å boikotte hele Vero Moda. Ikke at jeg handler så mye der, men allikevel.
In your face!

Partybriller


Meg med partybrillene på!

Gah, for et vær. Jeg skulle akkurat til å sette meg på scooteren for å kjøre hjem på skolen også regnet det. Jeg ble da helt kliss bløt over hele meg. Jeg hadde da ikke sett for meg regn på morgenen som når sola skinnte, men slik ble det. De åtte timene på skolen i dag på fløy av sted, noe som var skikkelig deilig. Alle timene var helt supre, så jeg kan tro dette blir et supert år.

Jeg har fått låne partybrillene til Jørgen i dag, så får satse på at jeg drar mye gutter med dem! hehe.

I dag har jeg faktisk litt lekser jeg skal gjøre, som jeg ikke har hatt på over to måneder. Nesten litt uvandt, men det er skjerpings dette året. Jeg hadde egentlig planer om å gå ut og plukke blomster til objektsamlingen min også, men sidne det regner, tror jeg ikke det funker så bra. Tror jeg bør få opp farten litt, slik at jeg ikke ender opp uten noen ting.

Frokost


Klokken er syv og jeg sitter allerede ved PCen og spiser frokost. Det er virkelig uvandt å stå opp så tidlig og for så å være våken hele dagen. I dag blir det en 8-timers skole dag, altså mye å komme seg gjennom. Nå må jeg ordnes og sminkes. Hejhej!

En dag med altfor lite tid


Ingen ting er som å bruke ransel på skolen. Det er rett og slett det verste jeg vet, men hva ellers skal man gjøre når man får vondt i rygge av veske? Dette er i hvertfall min fra Bergans, fjorårets modell.

Allerede fra morgenen i dag var det stress. Bilen ville brått ikke starte, så jeg kom da selvfølgelig litt for sent til første skoledag. Bra! Det har brått blitt innført en masse regler om at man må ta igjen timer dersom man går glipp av dem osv, noe som jeg aldri i verden tror kommer til å bli gjennomført, men uannsett frustrerende. Timeplanen min er helt super og jeg har bare fått gode lærere, noe jeg er kjempeglad for.

Etter skolen var jeg hos Charlotte og farget håret hennes. Mulig det ble litt vel lyst, men tror det ordner seg når det blir vasket litt. Hehe! Jeg var også ute på en liten powerwalk med Christian Fredrik, som det egentlig er utrolig lenge siden jeg har sett, så det var hyggelig å se han igjen.

Jeg fikk ikke en gang kommet meg hjem før Daniel og Henrik kom kjørende. Vi skulle visst hjem til Charlotte og se film, så jeg har rett og slett ikke vært hjemme før nå. Jeg hadde egentlig sett for meg en kort skoledag og mye meg-tid hjemme, men slik ble det altså ikke. Koselig dag har det uannsett vært.

Nå skal jeg legge meg til å sove, klar til atter en ny dag på skolen. I morgen begynner jeg allerede klokken åtte, så på tide med litt søv nå. God natt!

søndag 17. august 2008

Back to School


Meg på klassetur når jeg var liten.

I dag var jeg først hos Karina og farget håret til Jonas. Han fikk panikk med en gang, siden det så helt rødt ut, men det ordnet seg etterhvert. Tror jeg.. Haha. Senere dro jeg og Karina til Dolly Dimples og spiste litt. Pizzaen vi bestilte hadde da en pizzasaus som var slik at den var helt supervarm, og med min flaks denne uken, klarte jeg å brenne meg inne i hele munnen. Bah. Jeg har rett og slett ganske uflaks denne uka; først kneet og den ødelagte buksa, forkjølelsen som jeg ble smittet av Charlotte og pizzasausen i dag. Føler meg egentlig litt hypokonder nå, men jeg har faktisk litt vondt. Hehe.

Senere dro vi til Charlotte hvos vi så på filmen Step Up, men jeg klarte som vanlig å sovne midt i filmen, men den virka bra de delene jeg så!

I morgen er det første skoledag, og jeg vet ikke om jeg skal grue meg eller ikke. Som den nerden jeg er, liker jeg skolen, men ikke prøvene. Så jeg tror det kan bli koselig å se alle igjen, det er bare at jeg har lite ork til prøver. Men det er jo også en del av å gå på skolen. Av en eller annen grunn liker jeg å vite hva jeg skal ha på meg første skoledag også, har alltid følt at det er litt stas, men i år har jeg ikke kjøpt noe. Jeg får satse på at jeg får lett frem noe fra skapet.

Vi blogges!

Turn

I går var det litt party på gang igjen, noe jeg egentlig aldri burde gjort med tanke på at jeg er så forkjølet. Stemmen er ikke som den burde vært og jeg har litt feber. Bah. Nå om ikke lenge skal jeg ta turen ned til Karina for å farge håret til Jonas.
Nå er det finale i hopp i turn, noe som er vanvittig spennende. Det er morsomt å se den ene gymnasten som har gull allerede fra 1992 og ligger fortsatt i teten om gull nå i 2008. Det er ikke ofte at de holder seg så gode gjennom så mange år.
Frans, Christoffer og Daniel
Karina og Michael
Christoffer og meg
Rebecca og Christoffer

lørdag 16. august 2008

Ny layout


Jeg følte at bloggen trengte litt forandring i dag, så jeg endret fargen til rosa i stedet for grønn. Før har jeg alltid ansett rosa som en "berte-farge", men nå synes jeg den er kul. Jeg føler at jeg trenger litt hjelp til det der med layout, for jeg fåt ikke helt til dette med HTML-koder. Det funker liksom bra når jeg var yngre og holdt på med piczo, men den tiden er forbi. Så hvis du har ork og er supersnill, kunne du kanskje hjulpet meg litt...? Hehe.Jeg er fortsatt like forkjølet om ikke verre, så noen trening blir det ikke på meg i dag. Jeg skal en tur til byen med Emilie, Malin og Karina, egentlig bare for å ha noe å gjøre.

Jeg vil også benytte anledningen til å gratulere Madonna med 50årsdagen. Gud så gammel hun har blitt, hun ser jo egentlig ikke eldre ut enn 35 år! Sykt.

Nå skal jeg ordne meg litt, så jeg ikke ser helt snørrete og grusom ut. Det er hvertfall slik jeg føler det nå, nydusjen, men uten sminke. Jeg synes egentlig det er sinnsykt kjedelig å sminke meg, men jeg har ikke akkurat utseende som man kan gå uten sminke. De som har det er virkelig heldige!

Forkjølet


I dag har det rett og slett vært en dag som bare har sust forbi! Først var jeg på jobb fra ti til halv seks og etter det var jeg hjemme en stund før jeg bestemte meg for å dra ut en tur igjen. Jeg fant ut at jeg ikke hadde kjøpt inn noen nye kladdebøker, og at jeg ikke gadd å styre med det når skolen allerede har begynt. Jeg hadde også egentlig planer om å kjøpe en bok jeg hadde sett på togstasjonen med litt tips og triks til min versjon av photoshop, men da var dette da selvfølgelig til Photoshop Elements 6.0, så det kunne jeg da bare glemme. Litt nedtur egentlig. Men men, senere dro jeg ut med Karina og kjøpte en pizza på House og satt hjemme resten av kvelden.

Nå har jeg også blitt skikkelig forkjølet. Bare sånn brått over natten, så det er litt kjipt. Men nå har jeg spist to paracet og nesespayen står klar ved siden av meg, så satser på å bli bedre ganske raskt. Det er bare det verste jeg vet. Og jeg som hadde tenkt å begynne med intervalltrening i morgen, men det tror jeg nesten at jeg må stå over, men man skal aldri si aldri, for brått er jeg kanskje bedre. Det er lov å håpe i hvertfall. Hehe!

Siden jeg ikke har så veldig mye viktig å foreta meg i morgen på dagen, får jeg satser på litt mer blogging. Jeg føler at jeg har vært litt slapp, men det har ikke vært så mye å informere om heller, så kanskje like greit.

Nå skal jeg hoppe til køys og lese litt i boken Beatles som jeg føler at jeg ALDRI blir ferdig med. Har typ holdt på med den siden midten av juli, og nå er jeg derfor litt lei.

Good night!

torsdag 14. august 2008

Dumme tastatur


Mitt stygge, vonde kne!

Gah, tastaturet mit til den stasjonære PCen har begynt å ta kvelden virker det som. Og er så glad i det. Jeg byttet batterier i stad og startet maskinen på nytt, men neida, det er fortsatt like treigt. Hva skal jeg gjøre?! Så nå sitter jeg på den bærbare uten noen som helst bilder. Får håpe at pappa får ordnet det i løpet av morgendagen, for jeg får det ikke til.

I morgen skal jeg på jobb igjen, noe som blir helt greit. Har ikke jobbet på nesten en uke nå, så det funker fett.

Som vanlig er jeg da trøtt igjen, noen jeg egentlig også synes er litt deilig. Ingen ting er som å legge seg ned i helt rent sengetøy og å være skikkelig trøtt. Kos!

Nytt styrkeprogram

I dag føler jeg at jeg virkelig har fått gjort mye. Brillene er ordnet, rommet er ryddet, skinnjakka er hos sydama, kompress til kneet er kjøpt og jeg har nytt styrkeprogram. Jeg har nå hatt mitt styrkeprogram i ca halvannet år nå, og har egentlig ikke tenkt på det før nå å bytte det ut. Men nå er det altså gjort. Jeg fikk også en del tips for å trene opp kondisjonen raskt, ettersom jeg skal ha en 3000-meters test om ikke så altfor mange uker, og jeg har planer om å klare det på 15 minutter. Før sommerferien løp jeg på 16, men nå vil jeg klare 15.
Nå skal jeg videre til Karina sammen med Adriane. I kveld blir det nok bare slækking og jenteprat, noe som egentlig er det beste jeg vet. Hehe.
Vi blogges!

Home

Jeg er nå hjemme igjen, og det har vært dårlig med updates de siste dagene. Sorry. Men nå er jeg tilbake igjen og skal fortelle litt om mine siste dager. På tirsdag var jeg og Charlotte ute og shoppet hele dagen og på kvelden var vi på Aker Brygge og spiste litt. Senere på kvelden så vi filmen Skeleton Key som av en eller annen grunn var skummel samtidig som den ikke var det. Hehe.

I går gikk vi bare rundt og tittet litt frem til Daniel, Henrik og Håkon kom innover. Vi brukte typ en halvtime for å finne frem til leiligheten til søsteren til Charlotte. Så sinnsykt mye mer tungvindt det er å kjøre bil i Oslo enn feks buss eller t-bane! Senere på kvelden grillet vi og slappet av bare. Vi var også ute og gikk en tur, og jeg klarte da selvfølgelig å tryne og ødelegge yndlingsbuksa mi. Buhu!

Om ikke lenge skal jeg hoppe i dusjen for så å dra til banken for å skaffe meg et nytt bankkort og dra på Carlings for å klage på den nye skinnjakka mi. Begge knappene til lomme har fallt av, og det synes jeg er litt dårlig når den tross alt er helt ny!




mandag 11. august 2008

Sovesovesove

Nå er jeg trøtt og sliten etter treningsøkten, så nå skal jeg ta kvelden. I morgen tidlig reiser jeg inn til Oslo for å være hos Charlotte i Nydalen frem til onsdag. Jeg skal sitte på med pappa inn siden han skal til Oslo selv, så jeg må faktisk opp halv syv, slik at han rekker det møtet han skal i. Bah. Føler det er så altfor tidlig, selvom jeg vanligvis pleier å stå opp da når jeg skal på skolen. Jeg kommer nok med noen oppdateringer underveis, så det er bare til å stikke innom siden en gang i blant.
Vi blogges!

Moss

Jeg har vært og shoppet litt giej i dag, og nå er vel kontonen ganske tom... Ikke langt ifra i hvertfall. Uannsett så fant jeg mye jeg syntes var fint. Elsker når høstvarene kommer, for da er det alltid noe fint å finne. Jeg kjøpte tre truser fra Gina Tricot til tre for 129, lilla leggings og skjørt, armbånd fra Bianco og hårspenner fra H&M.
Disse skoene falt jeg bare helt pladask for! Utrolig gode å ha på seg er de også. Svarte høye sko får jeg aldri nok av, så disse kommer de å passe perfekt inn i samlingen. Fine både til hverdags og til pent. Jeg kjøpte egentlig også et leopardskjerf som jeg da selvfølgelig glemte å ta bilde av, men men..
Nå skal jeg legge meg litt på sofaen og slappe av i shoppingmuskelen før jeg begir meg videre på trening. Regner med å kjøre på en et skikkelig styrketreningsprogram, siden jeg føler kroppen han blitt litt slapp i løpet av sommeren. Hva skal du i kveld?

Dagens

Skjørt: Diesel
Topp: Gina Tricot
Belte: Diesel

søndag 10. august 2008

Mitt skjønne søskenbarn har bursdag i dag

Uten om å bare slappe av i dag, har jeg hatt besøk av søskenbarnet mitt, Emilie som fyller syv år i dag. Gud, så fort som tiden flyr. Jeg synes ikke det er lenge siden hun ble født og jeg ikke fikk sett henne likt som alle andre. Men nå har det allerede gått syv år. Nydelig er hun i hvertfall og mer jålete jente skal man lete lenge etter! hehe.
Nå skal jeg legge meg i sengen og lese litt i en bok før jeg legger meg. I morgen skal jeg og Malin på shopping i Ski, Moss og på Vestby, så vi har mye å gjøre, men jeg gleder meg. Føler at jeg trenger noen topper, så håper på noen kupp i morgen.

God natt!

Verdens vakreste sport


Det eneste jeg gleder meg over ved sommer-Ol er Turn og Rytmisk Gymnastikk. Jeg vet i hvertfall ikke om noen vakrere sporter. Mitt hjerte ligger kanskje nærmest Rytmisk Gymnastikk, etter som jeg følte at det var mer meg når jeg drev med enn, enn det jeg følte for vanlig turn.

Jeg trente turn i tre til fire år, men så pådro jeg meg en legghinnebestennelse, noe som førte til at jeg ikke kunne fortsette. Vi hadde også en trener som var utrolig dyktig, men veldig streng. Flinke ble vi, det skal hun ha. Men hvor gøy vi hadde det på trening var en annen sak. Når jeg begynte med RG var det helt andre boller. Friheten var mye større, og presset var ikke like høyt slik jeg hadde hatt det før. Jeg ble kanskje ikke så altfor god, men jeg hadde det allikevel veldig gøy. Jeg må si jeg angrer for at jeg sluttet og ikke heller bare begynte i en annen klubb og var mer seriøs. For det er ingen annen sport jeg kunne tenke meg å drive med, og nå er det altfor sent å begynne igjen.

Så siden tiden for meg og RG er utløpt, får jeg heller nøye meg med å se det på TV i stedet. Eurosport viser masse Turn dette uken, så jeg får håpe jeg får sett noe av RGen som kommer neste uke, og jeg har fortsått det hele riktig. Allerede i i dag kl 00:00 er det Kvinnenes kvalifisering i Turn, så det skal bli gøy å se.

Gamle tegninger


Når pappa ryddet litt i noen permer i stad, fant han en hel perm full at tegninger jeg hadde tegnet. Så mye rart jeg har laget, men denne tegningen var morsomst. Der har jeg av en eller annen grunn tegnet meg, Jonas, mamma og pappa. Haha.

Jeg fant også en historie jeg hadde skrevet: "Flyte til Disny-lan Paris. Parys vile jeg bo i slot med vakre røde rose. Belomster så vakre med Christian Fredrik med Linn på besøk. De var veldi kosli og de var mye belomster og jeg hade globus så lyste i mage farger. Jeg bor samens med Jannicke de var veldig kosli jeg var prinsesse. 2000 år eter jeg bode men de kune være lit trist men mi katt døde da ble jeg veldi læj mæj. Jeg var død. Skrevet av Saandra Therese Nilsen".

Jeg vil nesten anse meg selv som en kommende forfatter med disse flotte skrivekunnskapene. Det er godt man lærer gjennom årene!