onsdag 6. august 2008

Altfor mye stress..

Jobben i dag var i grunn ganske slitsom. Jeg har jobbet i 7,5 timer og i morgen er det 9,5. Bah. Meker at jeg kommer til å bli sliten, men sånn er det. Nå skal jeg videre til Charlotte på middag, så det blir nok ganske koselig! Håper det blir tidlig kveld på meg i dag, for jeg er ganske sliten.

Fisketuren i går var faktisk ganke morsom selvom jeg bare fikk en fisk, men jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er ganske groteskt å bare knekke nakken på et dyr. Akkurat sånne ting liker jeg ikke. Kanskje jeg skal bli en dyreforkjemper? ... Kanskje hvis det gjelder enkelte dyrearter, for har lenge hatt planer om å utrydde alle slanger som finnes. Hehe. Kan virkelig ikke fordra disse dyrene. Bare jeg ser en på nettet etter Tv blir jeg kvalm og får vondt i magen. SÅ jeg kan bli en alle-bortsett-fra-slangeliknende-dyrearter-forkjemper.

Men nå må jeg løpe. Føler at livet mitt bare er stress om dagen. Til vanlig tilbringer jeg mye mer tid foran datamaskinen enn jeg gjør for tiden, mulig det er fordi det er skole. men hejhej!

Charlotte

Karina

Charlotte og den stygge fisken hun fikk. haha.

Meg. Foto: Karina Hansen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Flott inlegg altså, men føler det mangler ett eller annet bare ;)

Anonym sa...

hehe, jeg vet det mangler bilder av deg, men jeg hadde ingen;P jeg har en snasen film av deg som jeg kanskje legger ut da;P

Anonym sa...

Hehe, ville egentlig bare bli nevnt i bloggen. Gjerne som vinner, eller noe;)