søndag 24. august 2008

Ny tann

Herregud, jeg har fått en tann! Jeg er sjokkert! Jeg har alltid tenkt på meg selv som typen som ikke får visdomstenner, jeg aner ikke hvorfor, men allikevel. Jeg har nå da begynt å få det, og jeg er litt sjokkert. I morgen må jeg ringe til tannlegen med en gang, for tenk om de forsyver tennene mine slik at jeg må ha regulering en gang til? Når man har regulering ser man brått mye yngre ut, og det er ikke noe jeg trenger i hvertfall, med tanke på at jeg ikke er høyere enn 1.65m! Uansett, nå har jeg i alle fall en ekstra tann langt langt bak og jeg klarer ikke å ikke kjenne på den.

I går spiste vi en hyggelig middag hos Charlotte og ordnet oss etterpå. Av en eller annen grunn fikk jeg for meg å ta ut glassene på brillene mine, ikke spør meg hvorfor, og de gikk jeg da med hele kvelden. Hos Adriane var vi på vors til rundt tolv før vi tok turen videre inn til byen. Jeg fant ut at jeg ikke orket å være med å feste mer, for ejg føler at jeg rett og slett er litt lei av å gjøre det samme hver eneste lørdag. Så Karina tok meg med på en ekstra kjøretur etter å ha sluppet av de andre i byen. Det ble altså en ganske tidlig kveld på meg i går, men det var bare deilig å kunne legge seg tidlig å få litt ut av dagen.

Av en eller annen grunn står jeg og Charlotte på hendene.

Eugén og Karina

Jørgen og meg, brillefine begge to!

8 kommentarer:

Anonym sa...

dere er like vakre som to nyfødte seler :D haha!
jeg måtte le når jeg fikk den mel. i går ;P

Anonym sa...

uff da;P haha, det kommer så mange dype uttalelser når man har drukket litt;P

Anonym sa...

haha!;P da er vi to x)

Anonym sa...

jeg kom brått på, når vi var hos deg, så satt vi jo ute på verandaen, så så jeg månen da x) men så ti minutter etterpå så var ikke månen der! så jeg skjønte jo ingenting :P og brått så var den tilbake :P så snakka jeg med pappa dagen etterpå og fant ut at det var måneformørkelse :P haha!
la du merke til det?! x)

Anonym sa...

Haha. jeg fikk nok ikke det med meg gitt:P sikker på at det ikke bare kom skyer foran eller noe da?:P

Anonym sa...

nei, jeg lover deg! :P pappa tok bilder av det; månen forsvant! Og det var ikke bare pga jeg hadde fått i meg alkohol :D haha! så jeg fikk det med meg uten at jeg selv visste det faktisk x)
for jeg begynte å lure på hvor i all verden den månen hadde blitt av, og om det bare var meg ;D

Anonym sa...

Haha, jeg skjønner;P For når man har drukket kan det brått bli en måneformørkelse eller to, men når han har sett det, så er det sikkert helt sant;D hehe. Tror jeg hadde begynt å lure i alle fall:P

Anonym sa...

haha ;D pluss at det stod i avisen til og med :P