lørdag 28. juni 2008

Kreta

Forst naa har jeg faatt muligheten til aa komme meg i naerheten av en datamaskin, men saa jeg har litt aa fortelle. Naar vi hadde skjekket inn paa flyplassen og vi hadde gaatt inn der man ikke kan komme ut igjen, fant jeg ut at jeg hadde glemt mobiltelefonen min igjen i bilen og pappa hadde allerede kjoert sin vei. Jeg skjoenner virkelig ikke hvordan det er mulig?! Saa jeg har ikke hatt noe saerlig kontakt med omverdenen foer i gaar. Men men, jeg faar den heldigvis tilbake paa mandag, siden moren til Jonas skal nedover til samme sted som oss, og da tar hun den med til meg.
Ellers har vi bare ligger og latet oss paa stranden paa dagen og paa kveldene spist god mat og kost oss. Vi merker godt hvor slitne vi er etter en dag paa stranden, saa dette blir ikke noen festeferie, noe som i og for seg er like greit.
I gaar fikk jeg noen helt syke stikk paa beina mine, saa jeg maatte stikke innom et apotek hvor jeg fikk en salve med antibiotika i, saa faar satse paa at dette funker! hehe. Akkurat naa har vi vaert ute og tatt en drink og jeg benyttet da anledningen til aa sjekke om datamaskinen var ledig naar de andre spilte kort. Datamaskinen har vaert opptatt hver gang jeg har sjekket. Siden det blir litt daarlig med updates denne uken, skal det nok bli bra naar jeg kommer hjem igjen!
Jeg lover aa oppdatere litt senere i uken igjen, men naa venter jentene paa meg.
Hejhej!

torsdag 26. juni 2008

Kreta here we come!

Nå er alt klart, og det er like før vi drar. Jeg kommer til å komme med noen oppdateringer etterhvert, men siden jeg ikek har med min egen data, kommer det ikke til å bli lagt ut noen bilder fra turen. Men når vi kommer hjem igjen kommer det nok ut litt av hvert.
Hejhej!

Pakking

Nå legger jeg siste hånd på verket med pakkingen, men selvfølgelig har jeg dårlig tid. Siden jeg sov hos Ole i natt, kom jeg meg ikke hjem før litt over halv elleve, og jeg blir hentet av Karina klokken tolv. Bah! Så jeg rekker ikke ordne håret før jeg skal ut av huset, men det får heller bare være.

I går spilte vi bare Guitar Hero, og jeg fant ut hvor utrolig dårlig jeg er til sånnt. Hehe. Men bare vent, når jeg får trent litt skal jeg bli bra!

Jeg gleder meg veldig til å få reist bort nå, for jeg trenger virkelig litt farge på kroppen.

Men nå må jeg løpe og ordne meg, vi hørs før jeg drar! Hej så lenge.

Ole med Guitar Hero i går

En usminket ut trøtt sandra på morgenen i dag

onsdag 25. juni 2008

Home spa

Nå er jeg hjemme fra jobb og føttene mine verker. Så jeg har satt meg i sofaen, tatt av negllakken, klipt neglene og satt dem i grønnsåpevann. Deilig! Senere skal mamma lakkere dem slik at jeg får fransk manikyr. Jeg synes i hvertfall det er veldig fint på tærne. Jeg ser også på en av mine favorittserier nå; Mot i Brøstet. Ingen ting er som de gode gamle slagerene.
Senere må jeg pakke litt også, for det har jeg ikke begynt med ennå. Jeg er alltid så treg når det gjelder det der. Jeg er av typen som alltid gjør sånnt den siste kvelden og litt rett før jeg drar. Men i dag må jeg få unnagjort dette tidlig, siden jeg skal sove hos Ole i natt. Vi kommer ikke til å få sett hverandre på over to uker, så det kan blir litt rart. Hehe.

Stress

Nå er jeg dusjet og klar for en ny dag. Om få minutter skal jeg kjøre til skolen, hvor jeg skal klage på eksamenskarakteren og etter det videre til jobb. Jeg tror det her kommer til å bli en ganske lang dag, ettersom jeg har mye å gjøre klart i kveld siden vi reiser i morgen. Bah, hater styr! Men men, får satse på at det blir en super tur og at alt stresset er verdt det.
Men nå må jeg stikke. Vi blogges!

Tired

Av en eller annen grunn sitter jeg fortsatt våken selvom jeg er kjempetrøtt. Akkurat på det området der er jeg kanskje litt rar...?! I hvertfall så ble ikke kvelden slik den skulle bli. Jeg dro i stedet på et vors der Ole var også dro vi hjem til han og så filmen School of Rock. Veldig arti film.
Men nå skal jeg sove, og jeg gruer meg allerede til å stå opptidlig i morgen, fordi jeg skal innom skolen klokken ti.
God natt!

tirsdag 24. juni 2008

Amy

Jeg leste nå at Amy Winehouse ikke lider av tuberkulose allikevel. Det hadde bare vært helt sykt, med tanke på at vi faktisk lever i 2008! Hun har visst noe som heterlungeemfysen, men som ikke er dødelig. Den jenta bør nok kanskje endre livsstil snart, før hun tar livet av seg selv.

Akkurat nå kjeder jeg meg ganske bra. Har faktisk sett på tv i over en time nå, noe som ikke ligner meg. Og en hel episode av Oprah er vel heller ikke helt meg. Men nå får jeg snart besøk av Adriane. Vi har planer om å sjekke ut den nye tvserien på tv2, Private Practice. Hovedpersonen i serien er Kate Walsh og er en av mine favoritter fra serien Grey's Anatomy.

Det er virkelig ikke ofte jeg synes det er pent med rødt hår, men hvor fint er det ikke på Kate Walsh?! Dødsfint synes nå jeg.

Hvordan få et skinnende vakkert hår?

Det er alltid vanskelig å vite hvordan man skal beskytte håret, hvertfall på denne delen av året. På sommeren kan håret lett bli tørt og flisete, noe som er lite pent. For deg som bruker slettetenger, hårføner, krølltang osv. er det viktig å passe på at håret ikke blir slitt av dette. Her er noen tips for å beholde håret skinnende vakkert:

  1. Kur håret to til tre ganger i uken. På den måten vil håret bli beskyttet og det opprettholder glansen. Dette er spesielt viktig hvis man bader mye i saltvann og klor. Dette kan du får kjøpt billig på feks. H&M.
  2. Bruk balsam når du vakser håret. På den måten blir det ikke så knutete når du skal gre håret etterpå. Egentlig lønner det seg heller å vente til håret er tørt med å gre det, for dette vil slite mindre på håret. Balsamen gjør også håret blankere.
  3. Bruk naturbørste når du børster håret. Den naturlige busten er bedre for håret ditt, og vil ikke slite så mye som en plastbørste.
  4. Dersom du bruker mye tenker eller hårføner, bør du bruke noe som beskytter håret ditt mot varme. Det finnes ulike produkter som feks. serum som kun beskytter mot varme og hårskum som både holder på hårets fasong og er varmebeskyttende.

Flowers

Nå er Tax Free varene bestilt, og alt er nå klart til reisen! Jeg har nesten nettopp stått opp og skal dra videre til jobb, og der skal jeg være fra tolv til fem. Gad, som jeg er trøtt nå! Jeg har begynt å snu døgnet igjen, så er blitt vandt til å sove til sånn rundt tolv, og da er det brått stress å stå opp klokken ni.
Nå skal jeg dra og titte på et skjørte jeg har litt lyst på. Vi hørs i kveld!

Topp: BikBok, Bukse: Tiger of Sweeden

mandag 23. juni 2008

Shopping

Det har vært dårlig med updates i dag, men dette er på grunn av at jeg av en eller annen grunn kastet opp til morgenen i dag, og har følte meg litt rar i kroppen etter det. Så ahr ligget en del på sofaen den siste timen.

Tidligere i dag var jeg ute og handlet litt med moren min. Sden jeg reiser på torsdag, var det en del ting vi fant ut at jeg kanskje trengte litt. Så det ble noen boksere, en topp og et undertøyssett, veldig søtt.

Senere i kveld skal jeg ut og gå en tur med Christian Fredrik. Alltid like hyggelig! Det blir nok litt prating om siste sladder +++. Jeg må huske å lakkere tærne mine også, for avflasset negllakk er vel ikke akkurat av det peneste. Jeg så i stad at Dior hadde kommet med nye negllakker nå, men jeg må ærlig talt si at jeg ikke er så innmari fan av gull og bronsefarget negllakk. Føler at det nesten ser litt urent ut på en måte. Jeg synes hvertfall at det er penest med helt klare farger uten noe glitter og stas. Det gir hvertfall en veldig pen og velstelt look.

//Sandra

Blomstrete topp, BikBok 199kr

Boksere, BikBok 49kr per stk. Disse er bare superherlig, jeg har mange par!

Undertøy. H&M, husker ikke helt prisen.

New Shoes

I dag har jeg fått resultatet på eksamen, og det ble 3. Kan bare ikke forstå det, så jeg er nødt til å skrive en klage, for det her går virkelig ikke an! Skikkelig skuffende rett og slett. Så jeg og Karina dro ut for å shoppe litt, og jeg kjøpte da et nytt par sko. Tror jeg har blitt litt hektet på sko, for har lyst på nye hele tiden. Fine var de i alle fall, både til pent og hverdags.

Men nå skal jeg på besøk til min kjære mormor. Vi hørs!

Skoene er fra H&M og kostet kun 149kr!

Eksamensnerver

I morgen skal jeg få vite resultatet på eksamen, og jeg må ærlig talt si at jeg gruer meg! Herregud, tenk om det gikk skikkelig dårlig, og jeg har gått rundt i flere uker og ant fred og ingen fare, men så brått må jeg vite hva jeg fikk. Huff! Men klokken ti i morgen er hvertfall resultatet klart, og det skal bli utrolig deilig å bare bli ferdig også.

Nå har jeg blogget meg til 101 innlegg. Ikke verst på kun to måneder! Det er morsomt å se når antall innlegg øker i takt med antall lesere. Moro!

Jeg merket i stad at det er noe galt med telefonen min. Det er flere som har prøvd å ringe meg en del ganger i dag, men de blir bare satt rett over til telefonsvareren. Kan ikke helt skjønne det, for det er ikke lenge siden jeg hadde den til reparasjon. Weird! Pluss at jeg ikke alltid kan ringe med den heller. Kanskje jeg rett og slett skal gå til anskaffelse av en ny telefon etterhvert, for det er begynner å bli ganske så plagsomt.

For øyeblikket er jeg egentlig veldig trøtt, men jeg har egentlig veeeldig lyst på litt godteri her jeg sitter nå, men får vel bare pusse tennene og legge meg, så slipper jeg å tenke mer på det. Hihi.

//Sandra

Fine bilder fra sommeren 2006 får meg virkelig til å ønske at været kunne blitt litt bedre denne sommeren her. Huff så mye regn som det er for tiden!

søndag 22. juni 2008

Sandra elsker Miu Miu


Jeg fant nettopp denne superfine vesken fra Miu MIu på nettstedet www.net-a-porter.com. Det har utrolig mye kult på denne siden. Der kan man hvertfall finne mye nytt og hipt som man ellers ikke finner så lett ellers på nettet.
Men denne vesken var på så stilig, både til fest og hverdags. Den koster ca 8000kr, men hva gjør man ikke for vesker?

Eugen synger

Blood Diamond

I går ble den en ganske sen kveld. Jeg fikk ikke lagt meg før klokken halv fire ettersom jeg hadde noen venner på besøk også hentet jeg foreldrene mine på en fest etter det. Så i dag har jeg sovet til klokken tolv!

Senere i dag skal jeg trene litt igjen, men først litt slækking på sofaen. Er virkelig trøtt i dag. Hehe.

Vi lagde kylling tandori i går, som var veldig godt, og etter det sang vi singstar en stund. Veldig morsomt egentlig, ettersom vi ikke hadde hørt Jonas synge før, som var en litt spesiell opplevelse! Jeg legger ut en liten film hvis jeg får lov av han. Vi så også på filmen Blood Diamond også. En utrolig bra film!
//Sandra

lørdag 21. juni 2008

The Sims

I dag har det vært en litt slækk dag, og det endte rett med at jeg spilte The Sims 2. Jeg har ofte perioder hvor jeg blir skikkelig hektet. Hehe.

Senere i dag skal jeg kjøre mamma og pappa på fest, så har huset for meg selv i dag også. I kveld kommer kommer Karina, Jonas og Eugen til meg også skal vi spise litt mat sammen. Siden alle reiser hvert til sitt uken som kommer, er det hyggelig med en liten kveld sammen. Kos!

I dag er det en slik dag man ikke vet hva man skal ha på seg, og det er så plagsomt! Har rett og slett endt opp med en skjorte og vanlig olabukse i dag, i grunn ganske casual og litt kjedelig. Hehe. Får satse på litt styling av hår og sminke, så blir det nok bra!

Nå er det tilbake til spillingen. Hejhej!

Lørdag

I dag har jeg sovet helt til klokken tolv, noe som ikke helt likner meg, men uansett, veldig deilig! Nå har jeg planer om å slenge på meg trenings-outfitten og komme meg på spenst. Siden jeg sovnet på ettermiddagen i går, fikk jeg ikke dratt. Men men.
Jeg fant noen veldig fine bilder av Kate Moss i går, hvor hun poserer for bladet W. Vakrere modell skal man lete lenge etter tror jeg! Selvom hun er over 30 år, ser hun nesten like ung ut som alle de andre modellene. Hun er definitivt en av mine favorittmodeller. Hun har også en kul og særegen stil, ingen er lik. Jeg har også tidligere skrevet at jeg også er fan av Agyness Deyn, men Kate Moss er top of the pops!
Men got to go. Vi Blogges!

fredag 20. juni 2008

Plaster

Nå har jeg funnet de skjønneste plastrene som finnes; Kittyplaster! Det er bare så søte at jeg rett og slett kjøpte to pakker med en gang. Det passer jo fint med tanke på at jeg hele tiden har gnagsår, og de passer perfekt til det, siden de er såpass glatte at de ikke faller av.
Det finnes to ulike størrelser: runde som passer for litt større sår, og devanlige avlange. Jeg elsker dem!

Partylook 08

Venninnen min, Charlotte viste meg denne filmen på Facebook i går, og den var bare så morsom! Veldig bra dissing av alle sminkedukkene der ute i verden. Enjoy!

Sommerferie

Nå er det sommerferie helt på ekte og termingkarakterene er utdelt. Deilig! Etter den lille avslutningen på Blå Grotte dro vi på en liten frokost hos Charlotte, som var veldig hyggelig. Vi lagde også brownies, noe som var veldig godt. En av de beste kakene som finnes tror jeg! Så nå har jeg kommet meg hjem i mitt eget hus og skal slappe av litt før jeg drar videre til Spenst. Merker jeg trenger litt trening etter all den kaken i dag. Hehe!

Meg

Karina

Den supergode kaken

Eugen

Charlotte

God natt

Jeg er nå hjemme og skal egentlig hoppe til køys, men jeg får meg liksom ikke til å gjøre det. Jeg så nå nettopp en så fantastisk morsom film på Facebook, hvor det er en jente som disser alle de fjortissene med masse sminke og stort hår. Veldig bra! Hun fikk virkelig sagt på en måte uten at det ble teit.
Har nå vært en tur hos Charlotte hvor vi spiste taco og så dro opp i Torvbyen for å sjekke ut litt ulike parfymer. Det er jo ikke så lett å vite hva man skal bestille uten at man vet helt hvordan det lukter. Jeg synes virkelig synd på alle de som måtte jobbe sent i dag, siden senteret var åpent helt til klokken tolv. Det skulle jo nesten ikke vært lov!
Jeg har litt dårlig samvittighet om dagen, siden jeg hele tiden glemmer å ta med meg kameraet mitt, har glemt å lade batteriet eller minnekortet står fast i datamaskinen. Rett og slett et lite surrehode! Men nå er det skjerpings! Så derfor er det litt dårlige bilder under, siden de er tatt med et mobilkamera.
Men jeg får vel komme meg i seng, for jeg skal tidlig opp i morgen på grunn av skoleavslutning og utdeling av vitnemål! God natt!
Litt bilder fra jentekvelden i går.
Meg og Charlotte som kaster oss over geleen

Karina

Adriane

torsdag 19. juni 2008

Bukser

Nå skal jeg ut på tur med Jonas, siden han ringte meg og lurte på om jeg ville være med å kjøpe bukser til han, noe jeg selvfølgelig vil. Jeg hadde egentlig planer om å trene litt i dag, men det får jeg nok ikke noe tid til, ettersom jeg skal være hos Charlotte halv ni. Der skal hun, Karina og jeg planlegge litt av hva vi skal bestille fra TaxFree-katalogen, siden det må være bestilt innen søndag. Charlotte skulle visst også lage taco, så det her blir bra.

Men nå må jeg løpe! Hej så lenge.

Luksus vs. Budsjett

Jeg har nå testet ut to ulike hårspayer siden jeg aldri finner den rette for mitt hår. Men nå er de her, men i to forskjellige prisklasser. Jeg personlig er ikke så glad i å bruke hårspray, siden håret virker så kunstig og stivt. Men med disse to kan man nesten ikke kjenne sprayen i det hele tatt, samtidig som holdet i håret varer lenge.
Sprayen fra KMS maximum hold er den dyre. Den koster mellom 100 og 200kr, men den er allikevel drøy og gir håret et godt hold.

Got2b sparkling shine koster mellom 50 og 80kr, og er personlig min favoritt. Jeg har ikke sett noe til skimmeret som egentlig er med, men det er sikkert like greit, for det kan se litt harry ut med for mye glitter og stas.

Begge produktene passer godt for seg som har slett og glatt hår.


Regn, regn, regn

Jeg har sovet lenge i dag, noe som var superskjønnt! Kjørte akkurat mammaen min på jobb også, så jeg har både hus og bil for meg selv i dag, som er det beste jeg vet. Senere i dag skal jeg være sammen med Ole og etter det, trene litt.

Det er liksom så lite å finne på når været er som nå. Bare masse masse regn. Det kunne kanskje være greit i en eller to dagen, men en helt uke synes jeg er litt vel drøyt. Det får jeg faktisk til å rydde og å gjøre andre ting mamma blir glad for, og det er ganske så skremmende til meg å være! hehe.

Kina

Først nå kom jeg hjem etter en liten jentekveld, som var veldig koselig. Vi bakte brownies og en eplekake uten epler, siden jeg ikke liker epler! Vi ble lenge sittende å prate om å alt og ingen ting, og fant ut hvor kjedelig egentlig vanlige charterturer er. Hvorfor ikke finne på noe litt annerledes som Kina eller India, feks? Så jeg ble ganske fristet til å spare masse penger for å gjøre noe litt annerledes for en gangs skyld. Det er kanskje ikke alltid like kult å reise til et sted der man møter naboen?! Det synes i hvertfall ikke jeg. Men foreløpig hadde det kanskje vært lurt med en litt fast jobb før jeg setter i gang med å legge planer. Planen nå er først og fremst å legge meg, så blogges vi i morgen!

Sweet dreams.

Hello Kitty er hvertfall det første jeg tenker på når jeg ser for meg Kina. Hihi!

onsdag 18. juni 2008

Jentekveld

Arbeidsdagen er over og føttene mine verker. Det ble ikke noe av klasseavslutningen på hytta til Ida, på grunn av det dårlige været. Bajs. Så vi skal derfor ta en liten jentekveld hos Adriane med meg, Charlotte og Karina. Jeg hørte rykter om baking av kake der også, så det blir bare å glede seg!

Det har egentlig vært en ganske kjedelig dag i dag, med lite å gjøre på jobben, grunnet at det er superlangdag i morgen, og alle venter derfor på salget + dårlig vær! Men det er jo også en god anlending til å bruke de nye gummistøvlene mine da! hehe. Det skulle visst regne mye i morgen også, så det er bare å glede seg.

Bladet People har også for tiden sin kåring av 2008's heiteste ungkarer, men jeg personlig ble ikke så imponert av noen av dem. Mye kanskje på grunn av at Leonardo DiCaprio ligger mitt hjerte nærmest. Men neiiiiida, han har stadig nye, pene modellkjærester, så jeg burde vel ha gitt opp for lengst! Hihi.

Men nå blir jeg straks hentet. Hej så lenge!

Work

I dag er det tid for litt jobbing igjen. Jeg har hoppet inn i nyvaskede klær og det eneste som står igjen er litt styling av håret, så er alt klart. I dag skal jeg jobbe fra tolv til halv seks, og etter det skal jeg videre på en avslutning med klassen på hytta til Ida.
Jeg får virkelig håpe at været bedrer seg utover kvelden, for nå er det bare øs pøs regnvær! Æsj!
//Sandra

Outfit: både genser og bukse fra Gina Tricot.

tirsdag 17. juni 2008

Beatles

Nå har min nye bok kommer i posten, Beatles av Lars Saabye Christensen. Jeg skal lese den som en av tre bøker til særemne, så får håpe at den er bra! Jeg har akkurat vært ute og gått en liten tur med Christian Fredrik, som jeg ikke har sett på en stund, så det var veldig hyggelig!
Jeg får nesten krype den i senga nå, for i morgen skal jeg på jobb, så det gjelder å være litt opplagt. Hejhej!

Blogger verdt å lese

Hver dag har jeg faste blogger jeg er innom hver dag. Jeg må si at jeg er mest fan av svenske blogger. De har som regel litt mer å skrive om, hvertfall innen de områdene jeg interesserer meg for. Her er hvertfall litt om de bloggene jeg liker aller best:
Denne jenta skriver om sine innkjøp av dyre merkeklær og hva hun spiser til de ulike måltidene. Man skulle jo egentlig tro at dette ikke vil bry noen, men tro det eller ei; det fenger! Hun er også medlem av MUF som er tilsvarende norges Unge Høyre - altså hun er ingen dum blondie.

Dette er en profesjonell blogg, hvor Elin Kling skriver om hennes forhold til mote og kjendisfeste hun er på. I grunn ganske morsomt å lese og å se alle de kule antrekkene hun kjøper i New York.
Denne jenta skirver som regel kun om antrekkene sine og de to hundene hun eier, Bianca og Charlie. Dette blir kanskje litt trøttsomt i lengden, men jeg leser dette allikevel. En jordnær jente er det i alle fall!

Dette er en av de litt eldre som benytter seg av fritiden som mor, ved å blogge litt. Hun kommer ofte med litt tips og triks om klær og mote og finner ofte frem ulike saker og ting, andre ikke hadde kommet på en gang.


Jobb?!

Jeg sitter nå og fordøyer maten, sm jeg lagde i stad: pannaekaker og tacokjøttdeig. Mums! Så nå har jeg planer om å lage meg en profil på NAV, slik at jeg eventuelt kan finne meg en jobb i tillegg til skolen. Jeg har ikke jobbet på nesten et år, så nå er det greit å komme inn i det igjen. Jeg merker hvertfall at lommeboken min trenger det, med tanke på mine shopoholic tendenser. Så jeg får fortsette å lete!

Kreta

Nå er det ikke lenge igjen til jeg og mine venninner reiser til Kreta, så jeg har funnet ut at jeg virkelig må kjøre på med styrketrening og sunn mat disse to ukene. Som det surrehodet jeg er, kommer jeg alltid på slike ting helt på slutten, så rekker aldri å få gjort noe med det jeg lenge har hatt lyst til å gjøre. Dumt! Så nå er jeg lur og begynner å trene tidligere og spise sunn mat. Men med tanke på det begynte jeg egentlig litt dårlig i dag, med å kaste i meg en sjokoladebolle med en gang jeg våknet. Dumme dumme Sandra!

Så for å gjøre det hele godt igjen tenker jeg å ta 20min på crosstrainermaskin, styrkeprogrammet mitt med diverse vekter og maskiner og 30min på trappemaskin. Tror nok dette vil holde for denne dagen. Og etter det satser jeg på å drikke en smoothie eller noe, det funker hvertfall veldig bra etter trening. Når jeg trener pleier jeg ofte å ta mer i enn det kroppen min er vandt til, så jeg pleier å bli svimmel og lignende, så det passer perfekt med en smoothie som er fullspekket med masse fruktsukker, slik at kroppen kommer seg raskt igjen.

Og til slutt litt om min reise til Kreta: Vi har bestilt en ettroms leilighet i Platanias på et kjempefint hotell som heter Troulakis Village. Vi bestilte dette allerede i januar, og var derfor så heldig å få en overkommelig pris og et fint sted å bo. Rett og slett et lite kupp, vil jeg nå si! hehe. Vi reiser torsdag 26. Juni og blir borte en uke, så jeg får se hvordan jeg skal gjøre det med bloggingen, men får satse på at det finnes data på hotellet eller nettcafeer der.

Men nå venter spenst på meg, Hejdå så lenge!

mandag 16. juni 2008

I've got Carried away

Nå har jeg vært og sett filmen Sex and the City, og den var bare helt super! Bedre film har jeg ikke sett på lenge, altså vel verdt å få med seg. Jeg som det følsomme mennesket som jeg er, gråt og snufset fra første stund. Hehe. Ikke nok med at selve filmen var bra og skuespillerne spilte godt, hadde Carrie så utrolig mye fine klær. Ikke at det kom som noe sjokk, men uannsett!

Men nå er jeg faktisk veldig trøtt, så skal nå legge meg. Sweet dreams:)

Alle elsker Agyness Deyn

Dette er virkelig jenta som har alt, hvertfall innen moteverdenen. Hun har lenge blitt kalt den nye Kate Moss, og dette vil jeg si er litt av et kompliment. Kate Moss er en av mine favoritter, men det er Agyness på vei til å bli også. Hun er en kjempeflott modell med et pent ansikt og særegen stil. Det liker vi! Dette er vel kanskje grunnen til at hun har klart å gjøre seg såpass kjent også.

Jeg synes også håret hennes er fantastisk kult, med tanke på hvor få jenter det er som kler guttekort hår! Gotta love it!

Jeg gleder meg hvertfall til å se mer fra denne jenta, for kul er hun!

Hamburger

I dag har jeg vært så snill og laget litt mat også. det ble hamburgere i pitabrød. Mums! Oppskiften fant jeg på matprat, siden jeg er så fryktelig dårlig på å finne på nye ting, finner jeg alltids noe godt der. Det er så typisk meg å bare slenge inn en frossenpizza i ovnen eller koke litt spagetti, så er greit med litt variasjon også!
Oppskriften er hvertfall:

Ingredienser
400 g kjøttdeig , familiedeig eller karbonadedeig
1 ts salt
¼ ts pepper
½ dl vann
2 ss margarin /olje til steking
4 stk. salatblad
2 stk. tomat
½ stk. løk
4 stk. hamburgerbrød - jeg byttet ut disse med pitabrød
Slik gjør du:
1. Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
2. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store flate burgere.
3. Stek burgerne på sterk vame, 1-2 minutter på hver side.
4. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll det med salat, hamburger, tomat og løk. Ketchup eller annen saus etter eget ønske.

Mine burger så kanskje ikke såååå fine, men veldig gode synes nå jeg!

Go Bella!

Oppdaget nå at Blondinbella har åpnet sin egen Web-butikk. Fancy eller hva? Den jenta sitter ikke mye rolig hvertfall. Stadig prosjekter på gang, og jeg beundrer henne for det! Siden heter www.bellme.se og det selges kun en vare per dag, men til lavere priser enn det butikkene har å tilby. Absolutt noe å holde seg oppdatert på, synes nå jeg. Dagens vare parfymen Miss Dior Chérie, en veldig god parfyme.

Nå er hele rommet mitt helt strøkent, så jeg har en supergod samvittighet nå. Det eneste som mangler er en tur på Spenst og trene litt styrketrening, så blir alt perfekt! Jeg må vel kanskje prøve å få gjort noe sosialt i dag også, ellers flyr jeg sikkert på veggen, etter å ha vært alene hele dagen(!) Men først av alt litt avslapning og lage litt middag til meg og pappaen min.

AdSense

Nå har jeg akkurat vørt på skolen for å levere bøkene mine. Rett før jeg dro, sjekket jeg e-mailen min, hvor jeg hadde fått en mail hvor det stod at Adsense hadde deaktivert min konto. Det stod ingen grunn til hvorfor, så for å si det mildt, er jeg ganske irritert. De kunne hvertfall skrevet en grunn, slik at jeg vet hvorfor alle annonsene på siden min er borte! Får håpe det ordner seg igjen, for dette er sinnsykt plagsom.
Nå har jeg tenkt til å fortsette med ryddingen min etter i går. Har i grunn blitt litt hekta, så får håpe denne gode vanen fortsetter. Hehe. For å være helt ærlig, er det jo nesten litt gøy å se når rommet er ryddig og pent.
//Sandra

søndag 15. juni 2008

Clean

Nå er rommet ryddig og pent, og bøkene er klare til innlevering. Endelig kan jeg ta skikkelig sommerferei, nå som alt som minnes om skolen er langt langt borte.

Nå skal jeg veldig straks hoppe til køys, siden det faktisk er ganske sent nå. Vanligvis har jeg pleid å legge meg klokken ti for å få nok søvn, men den rytmen er for lengst borte. Men det er greit så lenge man ikke må stå opp seks-halv syv og morningen lenger(!)

Vi hørs i morgen. Good night<3

Rot, rot, rot!

Mitt superryddige resultat. Så pent har ikke skrivebordet mitt vært på flere uker!

Dags for rydding

Nå er jeg hjemme i huset mitt igjen, og jeg har hatt det veldig koselig i dag. Det har i grunn vært en ganske lite innholdsrik dag, med mye slækking foran tven.

I kveld skal jeg legge klar alle skolebøkene mine som skal leveres tilbake til skolen i morgen, også skal jeg legge vekk alle kladdebøkene mine. Blir veldig deilig å få vekk det rotet også, siden det tar så mye plass!

Når jeg tenker meg om, må jeg ta på meg negllakk også! hehe. Klarer ikke å gå uten, det føles på en måte litt nakent, siden jeg er blitt så vandt med å ha det på hele tiden.
//Sandra

Et supergammelt bilde jeg fant liggende på telefonen min.

Familieselskap

God morgen!
Nå er det snart dags for familieselskap med Oles familie, og jeg har faktisk litt angst. Jeg kan vel ikke si at det hjelper stort at jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg, og at det jeg har på meg nå bare er kjedelig og teit. Ah! Enkelte dager vet man bare ikke hva man skal ha på seg, uannsett hvor mye klær man har.

Vi fikk ikke vært på Sex og Singelliv filmen i går, siden vi ble hos Silje hele kvelden i stedet, så får vel satse på å se den en annen dag i stedet. Jeg har fri fra skolen hele denne uka, så blir vel masse tid til kino og sånn.

Siden jeg har et så superrotete rom nå, så får jeg vel nesten rydde litt. Uff, som det ser ut. Jeg kan liksom ikke helt forstå hvor alt sammen kommer fra. Hehe! det er jo egentlig litt gøy å rydde også, hvertfall når det ser bra ut etterpå, men nå er det bare litt smårot, så blir ikke en skikkelig ryddings hvor man kaster gamle ting og sånt. Det er hvertfall den type rydding jeg liker best. Men får vel ta en slik en snart en dag også vel, men får vel først starte med litt smårot, før jeg må dra videre!
//Sandra

Bursdag

Nå er jeg hjemme fra bursdagen igjen, og jeg er faktisk litt sliten nå. Jeg har lagt ut noen bilder fra kvelden også. Det ble ikke så mange, for glemte kameraet mitt litt til tider. Hehe.

I morgen skal jeg tidlig opp for å være med på et lite familietreff med Oles familie, og jeg har MAX prestasjonsangt. Uff, tenk om de ikke liker meg?! Jaja, jeg kan vel ikke gjøre noe annet enn å være meg selv og satse på noen pene klær. Hihi.

Men nå er det dags for senga. God natt:)

Søte Silje og Henrik

Meg og Silje
Karina og meg
Ena som satser på å være søndagens babe på bloggen! hehe

lørdag 14. juni 2008

Bursdag og Sex&Singelliv

Nå skal jeg avgårde i et lite bursdagsvors hos Silje før jeg skal videre på kino, for å se Sex og Singelliv. Har hørt mye bra om filmen, så satser på at dette blir bra. Jeg skal ikke drikke noe i kveld, så satser på en litt rolig helg!

Jeg fikk også kjøpt et par nye joggesko i stad også. Det ble ikke rosa, men jeg synes allikevel de var tøffe som rød!

Ha en fin kveld:)
//Sandra

Lørdag

I dag er det lørdag og jeg har ligget lenge i sengen i dag. Jeg har også tatt på meg de nye chinosene, og jeg bare digger dem! Jeg har prøvd å lete litt etter mulige annosører for bloggen i dag, men det ser ikke ut til å være så lett. Vet Lindex har noe opplegg for dette, men hvor relevant det er, er jeg litt usikker på.

Nå prøver jeg å lete etter et program til telefonen min, slik at jeg lettere kan skrive meldinger. Jeg har en HTC Touch, hvor det ikke er noe tastatur, så jeg må derfor skrive med en liten pinne. Noe som kan være vanvittig irriterende. Så derfor leter jeg etter det programmet som gjør at det kommer opp et stort T9-tastatur på skjermen. Siden jeg er så glad i telefonen min og den egentlig ikke er så gammel heller, har jeg veldig lite lyst til å selge den, så jeg får bare fortsette å lete.

Senere i dag skal jeg ut med mamma og pappa for å kjøpe meg et par nye løpesko. Jeg fikk nettopp beskjed av gymlæreren min om at jeg hadde for dårlige sko, og dette kanskje også var grunnen til senebetennelsen min, så da trenger jeg et par nye! Hadde kanskje vært fint med et par som var rosa eller lilla. Jeg har hvertfall sett fler som har det, og det er egentlig ganske fancy! Tror jeg har blitt helt hekta på sko i det siste. Har i alle fall stadig lyst på et nytt par. Hehe!

//Sandra

Disse kunne kanskje vært litt fine?

fredag 13. juni 2008

Flower Power

Tok med meg denne fotside kjolen hjem fra jobb på onsdag, men er litt i tvil om jeg skal kjøpe den eller ikke, og siden jeg ikke fikk kjøpt meg gladiatorsko i dag, er jeg litt usikker på hva jeg skal ha til. Men fin er den, synes hvertfall jeg! Jeg er bare litt usikker på om den vil passe til meg, ed tanke på at jeg ikke er høyere enn 1.64(!). Rett og slett ganske lav. Hehe

Men skal jeg kjøpe den eller ikke?