tirsdag 24. juni 2008

Hvordan få et skinnende vakkert hår?

Det er alltid vanskelig å vite hvordan man skal beskytte håret, hvertfall på denne delen av året. På sommeren kan håret lett bli tørt og flisete, noe som er lite pent. For deg som bruker slettetenger, hårføner, krølltang osv. er det viktig å passe på at håret ikke blir slitt av dette. Her er noen tips for å beholde håret skinnende vakkert:

  1. Kur håret to til tre ganger i uken. På den måten vil håret bli beskyttet og det opprettholder glansen. Dette er spesielt viktig hvis man bader mye i saltvann og klor. Dette kan du får kjøpt billig på feks. H&M.
  2. Bruk balsam når du vakser håret. På den måten blir det ikke så knutete når du skal gre håret etterpå. Egentlig lønner det seg heller å vente til håret er tørt med å gre det, for dette vil slite mindre på håret. Balsamen gjør også håret blankere.
  3. Bruk naturbørste når du børster håret. Den naturlige busten er bedre for håret ditt, og vil ikke slite så mye som en plastbørste.
  4. Dersom du bruker mye tenker eller hårføner, bør du bruke noe som beskytter håret ditt mot varme. Det finnes ulike produkter som feks. serum som kun beskytter mot varme og hårskum som både holder på hårets fasong og er varmebeskyttende.

Ingen kommentarer: